• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2024

21:59

Lažu, nismo izašli iz pokreta! Aleksandar Pavić: Bez Nestorovića nemaju nikakve šanse na izborima (VIDEO)

ATAIMAGES/Informer

Live TV

Lažu, nismo izašli iz pokreta! Aleksandar Pavić: Bez Nestorovića nemaju nikakve šanse na izborima (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od osnivača pokreta "Mi - Glas iz naroda" je tokom svog uključenja u Info veče govorio o detaljima raskola u pokretu i šta je prethodilo njegovom umalo fizičkom sukobu sa kolegom Draganom Stanojevićem.

Aleksandar Pavić jedan od osnivača "Mi - glas iz naroda" istakao je da mu je Dragan Stanojević pretio u Pančevu sa namerom da rasprava preraste u fizički sukob.

- Nije trebalo da bude velike drame u javnosti, dr Nestorović i ja se nismo složili o daljem funkcionisanju pokreta. Složio sam se sa stavom da treba da se formira stranka sa predsednikom. Dragan Stanojević mi je u Pančevu na javnom mestu meni fizički zapretio pred svedocima ali nije bio hrabar da ostvari tu pretnju. Mi nismo ušli u ovo sve da muvamo bilo šta, a Branko Lukić koji brani Ratka Mladića mi je preneo što namere knjigovodstvene firme da prekine saradnju sa nama zbog nekih Stanojevićevih zahteva. U ponedeljak sam rekao da nakon pretnje nemam nameru da poslujem sa Stanojevićem koji se predstavlja kao politikolog za šta diplomu nema  - rekao je Pavić.

Foto: informer/printscreen

 

Pavić je dodao da se ne radi o uceni već da su on i dr Branimir Nestorović nastojali da ukoliko već ne mogu da se slože sa ostalima oko ključnih stvari, da se mirno raziđu.

- Oni su jutros izneli lažno saopštenje od ove ostale petorice da Nestorović razbija pokret, a o to ne samo da je laž nego bez njega ne bi ni bili relevantni. Nismo ucenili nikoga već smo izneli da ako se ne slažemo između sebe treba da se raziđemo. Razog što smo razmišljali da ne podnesemo listu bilo je što nam nije odgovaralo da budemo spojeni sa likom i delom Aleksandra Jerkovića. On je onda upao u zgradu RIK-a, kasnije je rekao da je prihvatio da nosi listu za grad jer mu je Branko Pavlović obećao da će biti u prvom planu - rekao je Pavić.

Podsećamo, na sajtu organizacije "Mi glas iz naroda" saopšteno je ranije danas da je u toku proces preobražaja tog pokreta i da je došlo do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, u grupi od sedam osnivača, tako da su Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić u utorak, kako se navodi, "demonstrativno napustili pokret".

Kako se navodi, pokret nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku, a njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača - Siniša Ljepojević, Mitar Kovač, Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević.


Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija