• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2024

17:31

Drama u pokretu se nastavlja! Lukić: Stanojević je krio finansije pokreta od mene! (VIDEO)

Informer

Live TV

Drama u pokretu se nastavlja! Lukić: Stanojević je krio finansije pokreta od mene! (VIDEO)

Podeli vest

O raskolu u pokretu "Mi - Glas iz naroda" i prirodi sukoba između samih članova, komentarisali su gosti Info dana, novinarka Informera Lidija Makragić, analitičar Zoran Spasić, Miljan Damjanović iz SRS-a i narodni poslanik Branko Lukić.

Novinarka Informera Lidija Makragić istakla je da je dr. Branimir Nestorović u razgovoru sa Informerom bio dobro raspoložen i rekao da pokret ne postoji bez njegovog lika i dela.

- Kada smo stigli na teren doktora Nestorovića nije bilo i tribina je već bila gotova. Međutim kada smo krenuli za Beograd saznali smo da je bio u lokalnoj kafani u selu Rudovci. Bio je veoma raspoložen u razgovoru i rekao je da sam pokret ne postoji bez njegovog lika i dela  - rekla je Lidija.

Foto: Tanja Andric

 

Analitičar Zoran Spasić ukazao je na to da egzibicionizam i lajkovi na društvenim mrežama ne čine politički program kao ni stranačko delovanje.

- Kada glasate glas treba da date programu i stranci koja mora da ima stranačku strukturu i politika ne treba da se svodi na egzibicionizam i lajkove na društvenim mrežama. Sve ovo ukazuje na nestabilnost, a to nije ono što čini stranku i politiku - rekao Spasić.

Foto: Tanja Andric

 

Miljan Damjanović iz SRS-a naveo je da su osnivači pokreta imali dogovor da zajedno donose odluke iako su izborne rezultate ostvarili zahvaljujući liku i delu Branimira Nestorovića.

- Oni kao pokret su tvrdili da neće imati lidera, već će njih sedmorica zajedno da donose odluke iako su svesni da su iza lika Branimira Nestorovića ostvarili izborne rezultate. To što postoji predsednik stranke ili pokreta ne znači da je taj neko autokrata koji se sve pita - rekao Damjanović.

Foto: Tanja Andric

 

Narodni poslanik Branko Lukić govorio je kako je Stanojević zabranio da knjigovođa pokreta deli bilo kakve finansijske informacije sa njim.

- Mi smo bili grupa ljudi koji su verovali jedni drugima u početku. Saznao sam da od šuraka koji je obavljao posao našeg knjigovođe, da mu je Stanojević zabranio da bilo kakve finansijske informacije deli sa mnom iako je to javna stvar. Nisam otišao iz pokreta nego sam oteran, Stanojević je mene isto veče izbrišao sa svih mreža - rekao je Lukić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija