• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2024

13:12

Srpska delegacija biće najbrojnija na festivalu u Rusiji! Radanović: Govorićemo jezikom mira i ljubavi! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Srpska delegacija biće najbrojnija na festivalu u Rusiji! Radanović: Govorićemo jezikom mira i ljubavi! (VIDEO)

Podeli vest

U Info jutru govorili smo o Svetskom festivalu mladih koji se održava u Rusiji na kome učestvuju i Srbi, a o tome je pričao Nikola Radanović, urednik "Obeležje plus".

Nikola Radanović, urednik "Obeležje plus" kaže da Srbija ima najviše članova delegacije na festivalu.

- Pripreme traju još od prošle godine i na sve načine želimo da uveličamo ovaj događaj i prikažemo našu kulturu i tradiciju na najbolji način. Srbija ima najviše članova delegacije i razni su članovi od pravoslavnih pojaca do profesora nauka - rekao je Radanović.

Foto: Masha Bandjur

Nikola Radanović

 

Naš sagovornik ističe i da će svi biti jednaki na festivalu u Rusiji i da će biti u fokusu mir i prijateljstvo.

- Rusi kada organizuju nešto zna se da će biti fantastični spektakl. Druge zemlje takođe nose bogate sadržaje, a cilj je da se uspostave odnosi i neguje se pre svega prijateljstvo. Svi smo jednaki i i treba da govorimo jezikom dobrote i ljubavi - zaključio je Radanović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija