• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2024

18:59

GLAVNI DNEVNIK NA INFORMER TV! Lider SNS Miloš Vučević poručio Lalićevoj: Rođen sam u Novom Sadu i niko me nije "posrbio"! (VIDEO)

Informer

Live TV

GLAVNI DNEVNIK NA INFORMER TV! Lider SNS Miloš Vučević poručio Lalićevoj: Rođen sam u Novom Sadu i niko me nije "posrbio"! (VIDEO)

Podeli vest

Gostujući u Glavnom dnevniku Informera, ministar odbrane Miloš Vučević u razgovoru sa urednikom Draganom J. Vučićevićem komentarisao je uvrede Srbiji od strane Ane Lalić.

U "Glavnom dnevniku" gost će biti lider SNS Miloš Vučević sa kojim će razgovarati glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Ministar odbrane Miloš Vučević naveo je da opozicija već zna koje resore u okviru vlade želi da  dobije iako je na prethodnim izborima izgubila sa razlikom od milion glasova.

- Da sam se ja pitao zagovarao bih formiranje Skupštine krajem decembra međutim predsednik države je apelovao da budemo otvoreni. Gospodin Jerković je bio nosilac liste pokreta "Mi" za Beograd i jasno je rekao da je za razgovor sa vladajućom koalicijom. Dobro je što će biti novih izbora kako bi postigao neki konsenzus i radićemo na kontroli prebivališta glasača i dodatne kontrole na biralištima. Opozicija zna koje resore želi da dobije iako su već izgubili sa razlikom od milion glasova. Oni vanpravno žele da suspenduju rad RIK-a i da se zabrani promena prebivališta, a ne interesuje ih šta bi to značilo za narod - rekao je Vučević.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Vučević je dodao kako niko nije iz vladajuće pozicije apelovao na ukidanje televizija ili opoziciji naklonjenih novina što oni pokušavaju da postignu.

- Njihov cilj je da sastave privremenu vladu kako bi protivnicima selektivno zabranjivali učešće na izborima i oduzimanje frekvencije televizijama koje im nisu podobne. Niko od nas nikada nije tražio oduzimanje frekvencije njihovim televizijama i zabranjivanje njima bliskih novina. Ja sam rođen u Novom Sadu pre tačno 50 godina i niko me nije posrbio kao što pojedini tvrde da se u Vojvodini desilo, a to što dotičnoj gospođi smetaju crkve vizantijskom stilu govori koliko ne zna, jer nije pomenula da starije pravoslavne crkver u Vojvodini izgledaju drugačije, jer su morale da liče na katoličke i protestantske kako bi uopšte smele da se grade - rekao je Vučević

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija