• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2024

16:30

(VIDEO) Legija je znao da bi mu se Đinđić osvetio da su mene prvog ubili! Čeda emotivno o govorio atmosferi pred ubistvo bivšeg premijera!

Zoran Sinko

Live TV

(VIDEO) Legija je znao da bi mu se Đinđić osvetio da su mene prvog ubili! Čeda emotivno o govorio atmosferi pred ubistvo bivšeg premijera!

Podeli vest

Atmosferu pred atentat na bivšeg premijera Zorana Đinđića i događaje koji su tome prethodili, govorio je gost Info dana, predsednik LDP-a Čedomir Čeda Jovanović.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović naveo je kako kada se Zoran Đinđić osećao žigosano i odbačeno od svih savetovan je da ode iz zemlje.

- Žao mi je porodice Zorana Đinđića, 1999. godine kada je sve pošlo naopako on je razmatrao da se povuče, a ja sam bio protiv toga. Tada je bio žigosan i odbačen od svih, Ružica mi je rekla da treba svi da odemo odavde, jer kad god je Zoran izašao iz stana ona je strahovala da li će se vratiti. Za dve kratke godine je pozitivno promenio Srbiju tako da danas uprkos lavini laži. On je svoj krst nosio hrabro i poručio svima da Srbija neće biti spasena ako on bude ubijen. Zemuncima i Legiji je jedan policajac sugerisao da ubiju prvo Zorana pa mene, jer su smatrali da bi im se on svetio za moje ubistvo - rekao je Jovanović.

Foto: Zoran Sinko

 

Jovanović je dodao da bivši načelnik koji ga je nazivoa srpskim De Golom time bruka i sebe i celu policiju, a ako je znao za sve počinitelje trebao ih je uhapsiti.

- Đinđiću i dan danas ne mogu ništa, jer ga ljudi pamte i još uvek se prisećaju njegovih govora i anegdota. Bagzija je veće opštinskog suda pustilo nakon čega je on imao i konferenciju za novinare, a kada sam zvao ljude rekli su mi da je u CZ-u. Ovaj bivši načelnik policije što mene kritikuje i naziva me De Golom bruka sebe i policiju, a ako je znao sve počinitelje zašto ih nije pohapsio - rekao je Jovanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija