• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2024

10:01

Demokrate na leto Bajdena šalju u penziju! Novi kandidat za izbore bi mogla biti žena? Spominje se jedno poznato ime! (VIDEO)

Shutterstock

Live TV

Demokrate na leto Bajdena šalju u penziju! Novi kandidat za izbore bi mogla biti žena? Spominje se jedno poznato ime! (VIDEO)

Podeli vest

Gradimir Banković iz Centra za društvenu stabilnost govorio je u emisiji "Info jutro" na Informer TV o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno o mogućem novom kandidatu demokrata za tu izbornu trku.

Po njegovim rečima, bivši američki predsednik Donald Tramp se zalaže za "vraćanje Amerike Amerikancima" i povišenje životnog standarda, kao i da se protivi politici Džoa Bajdena koja za cilj ima to da SAD budu "svetski policajac".

Demokrate će, predviđa Banković, na leto predstaviti nekog novog kandidata, potencijalno ženu.

- Mišel Obama se spominje kao moguć izbor - primećuje on.

Foto: Pedja Milosavljević

Gradimir Banković

Banković je takođe prokomentarisao i ekonomsku situaciju u Rusiji:

- Oni u budućnosti možda neće ni hteti dobre odnose sa Evropom. Okrenuli su se istoku. Vladimir Putin je izjavio da ne želi da upadne u istu zamku kao SSSR i da fokus Rusije ne sme da bude samo na naoružanju, već na celoj privredi.

On napominje da je u protekloj godini došlo do porasta stanogradnje u Rusiji.

- Izgrađeno je više stambenih objekata nego u Sovjetskom savezu tokom njegovog zenita - ukazuje Banković.

Opširnije o ovim temama saznajte iz video-snimka u nastavku teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija