• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2024

09:28

Terorista želi egzodus Srba i ulazak lažne države u Evropu! Đilas i Marinika likuju nad rezolucijom o Srebrenici! (VIDEO)

Informer

Live TV

Terorista želi egzodus Srba i ulazak lažne države u Evropu! Đilas i Marinika likuju nad rezolucijom o Srebrenici! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru o ogromnim pritiscima na Srbiju od strane Zapada i Evrope, govorili su Rajko Kapelan iz Centra za društvenu stabilnost i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

Rajko Kapelan iz Centra za društvenu stabilnost, ističe da Zapad podržava Aljbina Kurtija u krajnjem cilju, egzodusu nad Srbima.

- Žele da prime tzv. Kosovo u Savet Evrope, a tamo su samo države što im daje legitimitet. Srbija upućuje svoje vapaje, ali teško da to bilo ko čuje. Makron je rekao stvarno stanje na terenu, bez obzira šta je Kurti radio. Ako će Zapad Kurtija da podržava da napravi egzodus Srba u redu, samo da se izjasne da znamo. Sve što je bilo do Srbije, mi smo ispunili, a čekamo već ZSO. Kurti je terorista  - rekao je Kapelan.

Foto: Pedja Milosavljević

Rajko Kaplan i Ivan Ivanović

 

Ivan Ivanović iz pokreta "Naši" navodi da Zapad želi da primi tzv. Kosovo u Savet Evrope, kao i da želi da učini RS genocidnom, dok da na sve to likuju delovi opozcije.

- Politika Zapada se nije promenila i Evropa podržava Kurtija na sve načine da izvrši etničko čišćenje. Ovih dana imaju na tapetu, pored ubacivanja tzv. Kosova u Savet Evrope, žele i da uvedu sramnu rezoluciju o Srebrenici, koja će učiniti Republiku Srpsku genocdindom, a u tome se slažu neki članovi opozicije kao što su Đilas i Marinika. Kurti je teroristički separatista - kazao je Ivanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jasna je stvar da Nemačka gura takozvano Kosovo u Savet Evrope! Političke odluke krše sva načela međunarodnih institucija! (VIDEO)
Live TV

Jasna je stvar da Nemačka gura takozvano Kosovo u Savet Evrope! Političke odluke krše sva načela međunarodnih institucija! (VIDEO)

Ambasador Nemačke u Prištini Jern Rode je definitivno priznao da ta zemlja gura lažnu državu Kosovo u Savet Evrope i da je svim silama na strani Kurtija. Od stava Kvinte zavisi da li će glasanje za članstvo Prištine u Savetu Evrope biti odloženo ili neće dobiti dovoljno glasova. Stav Kvinte je i da ZSO mora biti formirana. Da li bi izostanak pozitivnog ishoda od strane Prištine mogle da dovedu do izostanka podrške za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope? Na ova pitanja odgovore je dao urednik portala Kosovo onlajn Miloš Garić.

12.04.2024

13:01

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15