• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2024

10:31

Rada Trajković je politička olupina! Prepodne je nacionalista, a popodne prozapadna! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Rada Trajković je politička olupina! Prepodne je nacionalista, a popodne prozapadna! (VIDEO)

Podeli vest

U Dnevniku na televiziji Nova, koja se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, Srbi poreklom sa južne srpske pokrajine Kosova i Metohije upoređeni su teroristima zločinačke paravojne formacije Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). U pomenutoj emisiji gostovala je miljenica lažnog premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija i podobna Srpkinja Rada Trajković koja je izustila sramnu izjavu u kojoj Srbe poredi sa teroristima OVK. Ovaj skandal komentarisali su novinar Dejan Anđus i narodni poslanik Dejan Bulatović tokom gostovanja u "Info jutru".

Anđus konstatuje da Trajkovićeva prepodne srpske vlasti optužuje za izdaju Kosmeta, dok popodne ima sasvim suprotne izjave i zamerke. 

- Nije mi nešto tu najjasnije. Međutim, kada je Rada Trajković u pitanju, ona je vrlo kontradiktorna i kontroverzna. Ona je prepodne nacionalista, a popodne je prozapadna. Ako vrlo pažljivo slušate njene izjave, njoj je prepodne ova vlast izdajnička, a popodne zamera što su prisutne naše snage na Kosovu, naša služba, ometa se suživot Srba i Albanaca, namerno se ulazi u konfrontaciju sa Zapadom... Od Rade Trajković slušate ove dve dijametralno suprotne zamerke aktuelnoj vlasti. Ona je pobrkana, kao i kompletna opozicija koja sa tom kontradiktornošću nikada ne mogu da dođu na vlast. Prepodne su za rat, a popodne za mir. To možemo da tumačimo kao želju za dolazak na vlast - rekao je novinar.

Foto: Tanja Andric

Dejan Bulatović

Bulatović ističe da Trajkovićevu zna još iz vremena devedesetih godina prošlog veka, kada je bila nacionalno orijentisana i da je "zatečen njenim ophođenjem prema pitanju Kosova i Metohije u proteklim godinama".

- Ovde pokušavaju da se umanje svi oni zločini koji su počinjeni nad Srbima na Kosovu i Metohiji. Meni je žao što je Rada Trajković sada jedna politička olupina. Ja je znam iz devedesetih. Tad je vodila jednu zdravu nacionalnu politiku i bila je vrstan političar na Kosovu i Metohiji. Žena je već u godinama, pretpostavljam da joj je i to omekšalo one tvrde nacionalne stavove. Malo sam zatečen time kako se ophodi prema najvećem srpskom problemu. Nju su mobilisali, ta opozicija. Nema nikakvog reciprociteta, to je naša zemlja. Ne može da poredi Makedoniju i Srbiju i Kosovo i Metohiju. Kosovo i Metohija je naša pokrajina. Oni su okupirali našu teritoriju i vrše genocid nad našim narodom. Neće Srbija mirno gledati kako se tamo progoni srpski narod. Neće Srbija dozvoliti novu "Oluju" - smatra narodni poslanik.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30