• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs/Marija Stefanović

17.03.2020

15:26

OVAKO IZGLEDA NABAVKA NAMIRNICA ZA NAJSTARIJE BEOGRAĐANE! Posetili smo volonterski centar opštine Palilula! (VIDEO)

Podkast

OVAKO IZGLEDA NABAVKA NAMIRNICA ZA NAJSTARIJE BEOGRAĐANE! Posetili smo volonterski centar opštine Palilula! (VIDEO)

Podeli vest

Vanredne mere koje su uvedene u Srbiji zbog pandemije koronavirusa ograničile su slobodno kretanje najstarijim stanovnicima. Zbog toga su širom zemlje formirani centri za pomoć najugroženijima, kako bi se što manje izlagali opasnostima tokom ove situacije

 

Ekipa tvin.rs posetila je volonterski centar u beogradskoj opštini Palilula kako bismo videli da li funkcioniše pomoć onima koji zbog mera ne mogu da napuštaju svoje domove.

U ovom centru radi već 15-ak volontera podeljenih u dve smene, a kako nam je rečeno u opštini, zbog porasta poziva, ovaj broj će biti povećan.

- Naša obaveza je da pomognemo svima kojima je potrebno, a uz odličan odziv volontera, ali i društveno odgovornih kompanija, zasad je sve pokriveno na našoj opštini - kaže predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

BONUS VIDEO:

NEMA ŽIVE DUŠE NA ULICI! Sablasno tih Tajms Skver (Video)

CRVENI KRST ISPORUČUJE TOPLE OBROKE NA KUĆNU ADRESU! Požega preduzela najstrožije mere sigurnosti protiv virusa! (Video)

Predsednik Vučić proglasio vanredno stanje na celoj teritoriji Republike Srbije! (VIDEO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija