• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2023

14:27

Maja Gojković u Informer podkastu: Napad na Porfirija i protesti insipirisani su iz  inostranstva

Informer

Podkast

Maja Gojković u Informer podkastu: Napad na Porfirija i protesti insipirisani su iz inostranstva

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar kulture Maja Gojković tvrdi da nije slučajno da se napadi na Srpsku pravoslavnu crkvu i protesti građana dešavaju u isto vreme.

 

 - To je isti rukopis, čak su i isti ljudi, Srđan Milivojević, na primer,  bio je u Otporu  i učestvovao u 5. oktobru i sada organizuje proteste. Meni deluje da svi oni imaju inspiratora sa strane - dodaje Maja Gojković.

  Svako vaspitan, dodaje ona, zna da se ne raspravlja sa patrijarhom.

- Mene patrijarh Porfirije nije uvredio, ja se u tome nisam prepoznala, niti su se prepoznale sve žene u Srbiji već jedna. To je širi napad na Srpsku pravoslavnu crkvu, jer ona je jedan od stubova naše države. 

Šta je još Maja Gojković rekla o rodno osetljivom jeziku, da li se oseća kao "ministar" ili kao "ministarka", zašto organizatori "Protesta protiv nasilja" više  ne pričaju o masakru u školi, pogledajte u videu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlocca

pre 11 meseci

Koga pva brani taj je kriv...informeru se dostavlja materijal i shodno tome isti objavljuje vrseci na taj nacin ucenu kontrolu izd nad nekim a onda se pojavljuju raze maje ane sandre koje jedne brane druge napadaju skrecuci temu tj.vrseci manipulacije ionako sludjenom narodu... U svakom slucaju sps je zlo koje traje 30 godina maja takodje sns ds dss i sve ostale stranke stare su vec dovoljno i upropastile i opljackale srbiju a unistile zaposljavanjem stranackim..... Tako da uopšteno njemacka okupacija Srbije u 2 sv ratu je bila bolja od opozicione pozicione vlasti nasih ljudi....bar ja tako mislim !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon
Društvo

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon

Da li je psima i mačkama dozvoljen ulazak u gradski i prevoz pitanje je koje će uglavnom izazvati najviše polemike, rasprave, pa i svađe između dva "klana", podeljenih na "za" i "protiv". Iako na terenu možete videti vlasnike koji se voze sa svojim ljubimcima koji vire iz transportera ili naručja ili torbi, postoje i izdvojeni slučajevi gde vozači ne žele da ih prime u svoje vozilo.

07.05.2024

20:58

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija