• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Dejana Kljajić

02.07.2023

22:48

Nenad Lalatović na Informer TV govorio o sebi: Životne tragedije su me promenile (VIDEO)

Informer

Podkast

Nenad Lalatović na Informer TV govorio o sebi: Životne tragedije su me promenile (VIDEO)

Podeli vest

Ono što sam doživeo i preživeo ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju, ispričao je u podkastu na Informer televiziji Nenad Lalatović. Jedan od najautentičnijih likova u srpskom fudbalu bio je vrlo emotivan i govorio je više o privatnom životu, a manje o sportu.

Otkrio je kakve je teške životne situacije prošao još kao tinejdžer i da su ga tragedije oblikovale u čoveka kakav je danas, ali i da uprkos tome što je razveden i dalje veruje u brak i traži srodnu dušu s kojom će provesti ostatak života.

- Životne tragedije su me promenile. Majka mi se razbolela i dobila je rak kostiju kada sam imao 14-15 godina. Nije lako kada ti majka leži nepokretna godinu dana, kada moraš da joj dodaš nošu kada joj se ide u toalet, da joj zameniš pelene, staviš nošu ispod nje kada joj se vrši nužda. Morao sam da je kupam, da joj pomognem. To bi na svakog dečaka ostavilo velike posledice, pa je sigurno i u meni podsvesno ostavilo traga - prisetio se Lalatović.

Milica Todorović je super!

Govoreći o tome kakve devojke mu se dopadaju, Nenad je pomenuo pevačicu Milicu Todorović, ali je odmah naglasio da ne želi da ga spajaju s njom.

- Dopada mi se harizma Milice Todorović. Upoznali smo se na snimanju jedne reklame. Dopada mi se kao osoba, da neko ne pomisli sad da bih voleo da ona bude moja devojka. Voli da se šali, da opusti atmosferu i sjajna je pevačica. Ona mi se dopada po energiji i harizmi koje ima. Nikada nisam bio ni s jednom ženom s javne scene. Ja ih čak i ne poznajem. Ne poznajem pevačice ili manekenke. Uvek sam se družio s društvom s kojim sam odrastao i nisam imao priliku ni da izađem na piće s tim ženama - rekao je Lalatović.

Žao mu je što majka nije doživela da ga vidi kako igra za prvi tim Crvene zvezde, jer joj je to bila najveća želja.

- Moja majka se ponosila tim u kakvu sam osobu izrastao. Čovek sam koji je svakom pomogao u životu, ako sam bio u prilici. Nikome nisam odmogao. Znam da je ona želela da postanem fudbaler, da uspem, da zaigram za prvi tim Crvene zvezde. Sećam se, dosta puta bi bila tužna kada sam dolazio nezadovoljan s utakmice i stalno je govorila da bi dala sve na svetu da zaigram za prvi tim Crvene zvezde. Ostvario sam njenu želju i znam da sve gleda s neba i da se ponosi mnome.

 

 

 

Uprkos tome što često ostavlja utisak preke osobe, koja ume da se posvađa i pred kamerama, nekadašnji kapiten Crvene zvezde kaže da često zaplače među svoja četiri zida.

- To što sam doživeo i preživeo ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju. I danas ponekad kada trčim na traci, počnem da razmišljam o stvarima koje su mi se dešavale u životu i krenu mi suze. Ali moje suze nikada niko nije video i nikada niko neće videti. Svoju slabost ne želim nikome da pokažem. Emotivan sam čovek koji ima snažne emocije. Kada te ja volim, ja te volim. Kada ginem za prijatelja, ja ginem.

Imam samo osnovnu školu

Lalatović je otkrio da je završio samo osnovnu školu, jer je čitav život posvetio fudbalu.

- Završio sam samo osam razreda osnovne škole, nemam šta da krijem. Krenuo sam u srednju školu, ali nisam mogao da pre podne idem na treninge, a po podne u školu. S 14 godina sam svaki dan trenirao po dva ili tri puta dnevno. Sve znanje koje sam sticao na treninzima primenjivao sam s drugarima kada sam napolju, na turnirima, u balonima. Toliko sam radio da je bilo nemoguće da ne uspem. Ja sam sve svoje snove ostvario: zaigrao sam za Crvenu zvezdu, osvojio sam titulu, Kup, bio sam kapiten, dao sam gol Partizanu i postao sam Zvezdin trener. Nisam uspeo da osvojim trofej sa Zvezdom kao trener, ali imam 45 godina i siguran sam da ću se vratiti na "Marakanu" i uzeti trofej - poručio je Lalatović.

Nenad Lalatović je razveden već šest godina, ali nikad ne propušta priliku da o bivšoj supruzi Ivi govori u superlativima i da je naziva najboljom osobom na svetu.

- I dalje verujem u brak. Ja sam s Ivom bio tri godine u vezi, pa 11 godina u braku. Ona mi je rodila ćerku i dva sina. Ona je i danas moj najbolji prijatelj. Imamo drugarski odnos, razišli smo se, ali smo ostali veoma bliski. Sve odluke u vezi s decom donosimo zajedno. I ona treba da veruje u brak, kao i ja. Želim da se ona opet zaljubi, da opet voli, da bude srećna, da ima čoveka pored sebe koji će je voleti kao što sam je voleo ja. Ona to zaslužuje kao osoba, kao majka, kao žena. Ne volim muškarce koji kada se razvedu od žene, pokušavaju da joj se svete preko dece, kada pljuju po svojim ženama, pričaju sve najgore. Ja o Ivi mislim sve najbolje. Šta god da mogu da uradim, da doprinesem, ja to doprinosim. Nikada ne kasnim s alimentacijom, dam i unapred sve što traži. Ona je majka moje dece i to apsolutno zaslužuje. To bih savetovao svakom bivšem muža: da nakon razvoda nastavi da voli svoju ženu kao najboljeg prijatelja - ispričao je Lalatović.
 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija