• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2023

19:59

(VIDEO) To sa mojom narkomanijom je počelo za vreme studentskog protesta! Nećete verovati šta je sve Čeda Jovanović rekao u Informer podkastu!

Informer TV

Podkast

(VIDEO) To sa mojom narkomanijom je počelo za vreme studentskog protesta! Nećete verovati šta je sve Čeda Jovanović rekao u Informer podkastu!

Podeli vest

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović bio je gost u podkastu Informer TV, koji je emitovan na našoj televiziji.

Jovanović je u Informer podkastu otvoreno govorio o svom poreklu, porodici, o supruzi Jeleni, o tome zašto je svojoj deci dao "čudna" imena, ali i o tome gde ga je zadesio rat devedesetih.

- Rat me je zatekao u elitnoj jedinici JNA... Radili smo sve što možeš da zamisliš, ali i ono što ne možeš - rekao je Jovanović.

On je bez dlake na jeziku pričao i o tvrdnjama da je narkoman i siledžija, o tome kako je pokrenuo studentski protest i zašto je počeo da se bavi politikom.

- Za vreme protesta pokušavali su da me snime kako duvam, kako šmrčem, ili kako mi neko daje lovu - objasnio je lider LDP, a na pitanje kad je počeo da se drogira, odgovorio je:

- To sa mojom narkomanijom je počelo za vreme studentskog protesta, to je Šešelj krenuo... Piju drogu i tako!

Nije se ustezao da kaže šta misli o sadašnjoj opoziciji, o Aleksandru Vučiću, ali i o političarima u regionu.

- To što danas radi opozicija nije politika, to je dijagnoza. Je l' ti možeš da zamisliš Đinđića, Mićuna i Draškovića da duvaju u pištaljku i da arlauču u Skupštini? Posle izbora će biti kao kad je Vučić onom klincu lupio bananu na basketu. Kako će oni na izbore? Oni su brontosaurusi, pasu travu, a Vučić je ti-reks koji jede živo meso...
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija