• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Slobodna Dalmacija

12.03.2015

09:24

POTRESNA ISPOVEST ZLOSTAVLJANE ŽENE Šutirao me u lice, sekao nožem i gasio pikavce po meni!

Balkan

POTRESNA ISPOVEST ZLOSTAVLJANE ŽENE Šutirao me u lice, sekao nožem i gasio pikavce po meni!

Podeli vest

Policija u Splitu privela je 36- godišnjeg Gorana Ivančića i to na Dan žena jer je zlostavljao Dijanu Perišić (23), koja ima dva slomljena rebra i potres mozga, piše Slobodna Dalmacija

Zlostavljanje žena nije retkost u današnje vreme, ali u ovom slučaju radi se otmici od strane čoveka koji je bio njen bivši dečko. Dijana je pokazala neverovatnu hrabrost što je odlučila da progovori o svemu što je preživela tokom otmice koja je trajala 14 sati u stanu njenog bivšeg dečka Gorana.

Dijana i Goran započeli su vezu prošle godine, koja je kasnije bila na tankom ledu jer su raskinuli tokom septembra ali su nastavili povremeno da se viđaju.

- Prvi put me je bacio na pod i gazio nogama, to je bilo pre četiri ili pet meseci. Nisam sve to prijavila policiji jer mi je pretio da će ubiti nekoga od moje porodice. On se ponašao kao da je dvotruka ličnost, u jednom trenutnu je bio okej, u sledećem me je tukao kao pas.Vodio je računa gde će da me udari, a najčešće je to bilo po glavi. A šta ga je spopalo, ne znam -  započela je Dijana bolnu ispovest.

Ona objašnjava da se Goran ponašao kao lud i da je menjao boju glasa, a ništa što bi mu rekla nije mu odgovaralo. Zbog toga bi je udarao i govorio da nije tako. A kada je bio u društvu, svi su ga obožavali jer je bio "faca", odnosno, potpuno drugi čovek.

- Posvađali smo se zato što sam stavila crnu šminku kada sam krenula na posao. Počeo je da me čupa, skida šminku i pitao me je za koga sam se to našminkala. Izbacio me je iz kuće, pokidao garderobu, a ja sam bila cela izgrebana -  nastavila je Dijana.

Ona kaže da nisu živeli zajedno, već da je ona više vremena provodila kod njega, a onda je i Goran počeo da dolazi kod nje kada joj otac radi. Nasilnik joj je provaljivao na Fejsbuk, zvao njene drugarice i lomio mobilne telefone.

Poslednji napad bio je u nedelju na Dan žena kada se vraćala iz kafića sa rođendanske prosalve. Pošto je video da je u kafiću, slao joj je stotine SMS poruka na mobilni telefon. Kada ju je doveo u njegov stan, počeo je ponovo da je gazi, poliva votkom i tera da popije 20 tableta. Dijana je na sebi imala brojne rezove o noža. 

Goranu Ivančiću preti do 10 godina zatvora. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija