• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pobjeda

20.03.2015

11:31

ČUDO NEVIĐENO! Voz Beograd - Bar stigao na vreme

Balkan

ČUDO NEVIĐENO! Voz Beograd - Bar stigao na vreme

Podeli vest

Železnice Crne Gore ponosno objavile u sredu da tog dana nisu imale ni minut zakašnjenja na svim linijama

 

 

Sve se može kad se hoće, pa čak i da voz Beograd - Bar stigne na odredište bez minuta zakašnjenja! To se dogodilo u sredu, kada je Železnica Crne Gore ponosno objavila podatak da tog dana nije imala ni najmanje kašnjenje ni na jednoj liniji, bilo međunarodnog ili lokalnog saobraćaja!

- Ovo je prvi ovakav dan u ovoj godini. Mi u šali kažemo da smo u sredu bili kao Japanci - našalio se u izjavi za Pobjedu Milojica Zindović, izvršni direktor Železnica Crne Gore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejan

pre 9 godina

uhhh...bice ipak smak sveta, nesto tu ne valja a i nije za "dzaba" bilo pomracenje sunca danas....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija