• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2015

14:36

U BUDVI ELITA SRBIJE I CG  Udala se ćerka Brana Mićunovića! (FOTO)

Balkan

U BUDVI ELITA SRBIJE I CG Udala se ćerka Brana Mićunovića! (FOTO)

Podeli vest

Budva je danas bila pod opsadom policije. Na ulicama primorskog grada na svakih desetak metara nalazila se policijska patrola koja obezbeđuje grad zbog gostiju koji su došli na svadbu ćerke nikšićkog biznismena Brana Mićunovića. Andrea Mićunović se udala za Miloša Kustudića

 

Public

Prilaz hotelu "Splendid" u Bečićima dozvoljen je samo na 50 metara, a brojni fotografi okupljeni su nešto bliže ulazu. 

ALBANSKI TAJKUN ženi se u istom hotelu, u isto vreme!

oktopod.rs

Zanimljivo je da se u isto vreme sa veseljem Mićunovića u hotelu "Splendid" održava i svadba albanskog tajkuna, ali direktor hotela objašnjava da se gosti neće ni sresti.
- Albanska svadba će biti tri puta skuplja i glamuroznija - kaže Žarko Radulović.

Na svadbi je prisutno oko 800 zvanica, a među njima su i najveća imena domaće estrade i politički vrh države.

Iako se u crngorskim medijima malo govori o ovom događaju, koji će po luksuzu i potrošenim parama premašiti skoro sve organizovane ceremonije venčanja do sada u Crnoj Gori, malo ko želi da govori o detaljima. Tajnovitost ide dotle da je osoblju hotela zabranjeno danas da nose mobilne telefone sa sobom!

Na venčanju Andree Mićunović i njenog izabranika Miloša Kustudića pevaju sve same zvezde: Aca Lukas, Sergej Ćetković, Zoran Kalezić, ali neće se samo oni latiti mikrofona, budući da Mićunovići imaju brojne estradne prijatelje. 

Veselju, sa mladine strane, prisustvuje i Ceca Ražnatović koja je za medije kazala da će i zapevati ukoliko to od nje budu tražili njeni prijatelji.

Osim estradnjaka veselju prisustvuje i deo političke elite Crne Gore, pa se očekuje da će Budva biti pod bezbednosnom opsadom u vreme trajanja svadbe, ali i nakon nje. 

Andrea (29) je starije od dvoje dece Brana Mićunovića. Pored nje, Brano ima i sina Đorđija.

Tanjug

Zvanice pristižu luksuznim automobilima i odmah idu u podzemnu garažu, a među njima je i veliki broj službenih državnih vozila visokih crnogorskih funkcionera. Među gostima je i Svetozar Marović a nagađa se da će prisustvovati i Milo Đukanović.

Informer

 

Ceca Ražnatović je stigla danas u Crnu Goru, dok su njena deca, Veljko i Anastasija došli dan ranije. 

Veljko Ražnatović je objavio na svom Istagramu da je spreman za veliko slavlje.

 

Građansko venčanje je završeno nešto posle 17 sati. Mlada koja je nosila belu dugu venčanicu oldučila je da uzme muževljevo prezime. Kao što je i najavljeno, prvu pesmu kao supružnici Andrea i Miloš su odigrali uz "Poglede u tami" koje im je otpevao Sergej Ćetković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbenda iz backe topole

pre 9 godina

Ja sam UVEK mislio da su elita jedne zemlje .. Profesori..Doktori.. Naucnici iz SVIH SFERA.. Najbolji studenti GENERACIJE.. Inzinjeri u svojim strukama..Kad ono ... malo cvrc,........Ispadose elita .. Krimosi... pevaljke .. prevaranti.. dileri drogom.. Fuj...fuj.. Ova CRNA GORA.. I OVAKVA... Nema veze sa onom ,o kome smo sa ponosom mi SRBI razmisljali.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija