• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

01.04.2015

15:13

ŠIROKE RUKE Brano Mićunović kupio ćerki i zetu stan od 200.000 evra!

Balkan

ŠIROKE RUKE Brano Mićunović kupio ćerki i zetu stan od 200.000 evra!

Podeli vest

Crnogorski biznismen Brane Mićunović je svoju ćerku Andreu i zeta Miloša Kustudića na svadbi u Bečićima iznenadio skupocenim poklonom i to stanom u Crnoj Gori od 200.000 evra

- Jesam, iznenadio sam ćerku i mog zeta. Koga ću ako neću njih?! O cenama je degutantno, ali ako ste tako čuli, tačno je da Andreina i Miloševa nekretnina vredi 200.000 evra - rekao je Mićunović.

Instagram

Stan se nalazi u elitnom delu Podgorice, a mladenci će u njemu početi da žive čim ga opreme. Za nekoliko meseci će dobiti i dete, kojem su već namenili jednu sobu.

Podsetimo, proteklog vikenda Andrea i Miloš su se venčali u hotelu Splendid u Bečićima. Mićunović je za svoju mezimicu organizovao gala venčanje sa više od 500 gostiju, među kojima su bili i mnogi sa srpske estrade - Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Miroslav Ilić i mnogi drugi, koji su pevali mladencima. Pesmu uz koju su mladenci otplesali svoj prvi ples otpeva Sergej Ćetković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija