• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: express.hr

26.05.2015

12:59

BOLJE DA SE JE*EM S DESETORICOM ZA 1.500 EVRA, nego da radim osam sati!

Balkan

BOLJE DA SE JE*EM S DESETORICOM ZA 1.500 EVRA, nego da radim osam sati!

Podeli vest

Hostesa u jednom noćnom klubu otkrila je kako funkcioniše elitna prostitucija koja je malo poznata javnosti. Pročitajte njenu ispovest...

- Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju - priča atraktivna dvadesetdvogodišnja hostesa popularnog kluba na hrvatskoj obalii dodaje: 

Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan može da se zaradi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi od želja klijenata i dubine džepa. Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepaDodatne usluge, oralni seks na primer, moraju da doplate još 150 evra. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja.

Prava lepotica zamamnih oblina svojom pričom otkriva paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, kojim caruje prostitucija, kokain i alkohol.

Public

Iako je po cenama to zaista elitna prostitucija, u tom svetu ima i seksa i u prljavim toaletima, i na parkinzima klubova.

- Znate, klijenti im gotovo uvek pre seksa za novac besplatno daju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mesto. Plaća se unapred. Devojke često učestvuju u seksu s više klijenata, čak i sa desetoricom u isto vreme. Tako se odjednom zaradi 1.500 evra - otkriva nam detalje devojka bliska svetu prostitucije.

Devojke na to pristaju tek kad su drogirane. Sledećeg dana se ni ne sećaju šta se događalo prošle noći. Najčešća zarada je 400 evra i to se dobije za seks sa dvojicom. 

- Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao jedan poznati muškarac iz hrvatskog fudbalskog kluba i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam dobra roba. Mislim da je u igri bila cifra od 5.000 evra, a sa mnom je trebalo da ide još jedna devojka. Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cveta i u svetu sporta, u kojem se vrti veliki novac - otkriva ova lepotica.

Po pravilu, prava elitna prostitutka godišnje može da zaradi doslovno koliko poželi, zavisno od toga "koliko je frajera pregazi".

Public

- Ipak, deo zarade od prostituisanja odlazi makrou. Prostitutke radije pristaju na seks s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade još 8 sati neki normalan posao. Njihove životne vrednosti su sasvim poremećene. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje oblače i imaju bolje veze - objašnjava hostesa. 

Prostitutke su u borbi za tržište pod uticajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne. Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog makroa, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike.

Mesta za jeftini seks na brzaka gotovo se ne biraju. Najčešće su to birtije s narodnjacima, pune mafije i ološa.

Hostesa tvrdi da tamo s prostitutkama ne dolazi makro, nego se o njima brine ili radnik obezbeđenja ili konobar koji su dobro upućeni u posao. Konobar koji te noći radi dobro poznaje goste i zna ko je koliko spreman da plati.

 

CENOVNIK

Public

 

5.000 evra - Među ponudama koje su začudile i iskusnije prostitutke stoji i jedna za izlet s fudbalerima iz uglednog prvoligaškog kluba.

3.500 evra - Vikend-najam prostitutke u hotelima. Najvišu cenu za vikend najam u hotelima postižu samo prostitutke koje su se već pojavile u medijima kao pevačice, starlete, manekenke.

3.000 evra - Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu jeste oblik sezonske prostitucije, ali orgije na palubama ponekad znaju da se otmu kontroli i nisu sve devojke spremne na njih.

1.000 evra - Seks za jednu noć u luksuznom hotelu. Ol -inkluziv ponuda najdraža je prostitutkama, posebno ako podrazumeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.

100 evra - Brzinski seks u autu na parkingu. Neretko uz kokain, koji se daruje, najjeftinij seks podrazumeva kondome, ali i loše prostore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 8 godina

A može li po srpski ? Znaš ono - odradiš i "dođem ti" .....?!

Student

pre 8 godina

Ko si znamo ? Kako se zoveš - znamo! Samo se pogađamo - za cenu !

PA JEBACEMO TI I OCA I MAJKU I

pre 8 godina

Ne mozes ti tako mala i jadna da naneses stetu svetu koliko svet moze tebi.

gici

pre 8 godina

A šta misle mama i tata,šta im ćerke rade u velikom gradu..

Fressnapf

pre 8 godina

Taj novac ne moze da se dobije ako ne konzumirate sa njima,sxe moze svaka i svuda za mnogo manje pare da pruzi.

Marcco

pre 8 godina

Razumem da neko da 100 evra za seks ali ne razumem ove potrebe da plaćaju prostitutke ceo vikend pa da ga još i vide sa kurvom. Zar svrha nije da dođe, odradi i nestane brzinom svetlosti?

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija