• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.07.2015

00:06

HARDINAJ BI IZBORE: Izlazak na birališta rešenje za tešku situaciju!

Balkan

HARDINAJ BI IZBORE: Izlazak na birališta rešenje za tešku situaciju!

Podeli vest

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da da je stanje na Kosovu veoma teško, da je strpljenje naroda pri kraju i da su vanredni izbori rešenje za prevazilaženje takve situacije

- Ne verujem da će narod još dugo da trpi. Mislim da je izlazak iz ove situacije najbolje preko vanrednih izbora. Dobro je da vidimo sta narod misli- rekao je on u intervjuu za TV "Tribuna Chanal".

Haradinaj je kazao i da se nikada više ne bi ujedinio sa DSK i Isa Mustafom u nekoj koaliciji ocenjujući da DSK više nije ono što je bio niti može dovesti do promena.

On smatra i da su kosovske institucije izuzetno slabe, kao i da se njima loše rukovodi.

- Ovi ljudi koji danas rukovode institucijama nisu adekvatni za aktuelnu situaciju. Kosovo ne stoji nikako u obrazovanju, zdravstvu, pravosuđu- ocenio je Haradinaj. 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17