• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

12.07.2015

13:29

MILANOVIĆ O SREBRENICI: Nije kriv srpski narod, već razbojnici

Balkan

MILANOVIĆ O SREBRENICI: Nije kriv srpski narod, već razbojnici

Podeli vest

Premijer Hrvatske Zoran Milanović ocenio je danas da napad na predsednika vlade Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici neće doneti ništa dobro bilo kome, a pogotovo ne tom gradu

 

 

Milanović je pri obilasku Parka prirode u Kopačkom ritu ocenio da se atak na Vučića neće dobro odraziti na regionalne odnose, a najmanje će se dobro odraziti na Srebrenicu, u kojoj danas živi trećina ljudi, u odnosu na 1991. godinu, i u koju se, kako smatra, život neće vratiti.

Predsednik vlade Hrvatske je rekao da je napad na Vučića bio mučan događaj, ali da on ne želi nikom da daje savete da li je ili nije trebalo da dođe u Srebrenicu, pogotovo zbog događaja koji su prethodili komemoraciji.

- Za Srebrenicu nije kriv srpski narod, već razbojnici u njegovim redovima, koji nisu pitali srpski narod da li smeju to da urade - naglasio je Zoran Milanović, ali i dodao da ako ubistvo 8.000 ljudi nije početak genocida, da onda ne zna šta jeste.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 8 godina

Tako je Milanoviću Srbine! Tvoje predke je Vatikan pod prinudom pokrstio u katolike i tzv.Hrvate. Ti bi rođenu majku zaklao i napio joj se krvi u veću slavu satani. Hrvatska i tzv.Hrvati su projekat etno-inženjera iz Vatikana. Jezuiti katolički su od Sarba koji od iskona 13.000 god. žive na teritoriji tzv.Hrvatske napravili Srbe katolike, odnosno Hrvate. Srbi katolici tzv. Hrvati pod direktnom komandom Vatikana živoj srpskoj deci nožem oči vadili u Jasnovcu. Zakletva pape Lojole je izložena u nacionalnij biblioteci u Vašingtonu. Zakletva se daje na oštrici kame i u prisustvu katoličkog sveštenika i glasi:„Jer niko ovde ne može komandovati ko nije osveštao svoj rad krvlju jeretika“ , „ jer bez prolivanja krvi niti jedačovek ne može biti spašen“.

Mito

pre 8 godina

Pitajte Milanovića šta je onda Jasenovac i Jadovno, da ne nabrajam dalje.

Dragomir

pre 8 godina

Тако је брате србине Милановић Зоране!Вама тамо у Хрватској невоље је донео мађар Фрањо Туђман са белосвецким усташама!Србију су ојадили гаврило принцип а онда је Тита дошао из Босне са булументом и покрао и раселио шта год му је пало на памет.И то није уништило Србије јер су нам дошли нови господари у виду црногорца Милошевића и босанског србина Шешеља!А садашњи лоби босанских срба у Србији терају своје.Поставили споменик највећој српској штеточини по имену гаврило принцип?У свету се стекао утисак да са братоубилачким ратом и масакрима између босанских срба и потурица Србија има ту нечег заједничког?Све што је убијено или страдало у саобраћајкама или умрло од болести или старости давај све у Поточаре или Сребреницу?Само да свет види што више споменика наших потурица!

milovan

pre 8 godina

Pa nisam do sada znao daje I taj Milanovic toliki Ustasa. A I covek koji nema gram mozga.

Yugoslav

pre 8 godina

Zoran Milanovic: Covek je ono, sto on kaze. (Stara poslovica).

Yugoslav Srbislav

pre 8 godina

Zeli nekoga odvratiti od sopstvenih zlocina? Odvuce je kao stalnom refleks sa komsijom. Ovo je dokaz sa svoju osecanja krivice.

Yugoslav

pre 8 godina

Zasto tako cesto usmerava Milanoviva od zlocina svojih naroda? On koristi Srbe, da skrene paznju sa sebe. Zasto on ne zabranjuje Tompson?

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija