• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me/vijesti.me/RTCG

10.08.2015

17:31

SAOBRAĆAJKA U CRNOJ GORI Poginula državljanka Srbije

Balkan

SAOBRAĆAJKA U CRNOJ GORI Poginula državljanka Srbije

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Žabljak-Šavnik u mestu Grabovica, život je izgubila državljanka Srbije Mileva Kovačević (69) iz Temerina

Do nesreće je došlo kada je vozilo novosadskih registarskih oznaka naletelo i otpozadi udarilo vozilo beogradskih tablica koje je bilo zaustavljeno na proširenju pored puta.

Kako pišu crnogorski mediji, vozilom novosadskih tablica upravljao je Ranko Kovačević, a saputnici su mu bili poginula Mileva Kovačević, Živka Grmuša koja je povređena i Stevan Grmuša koji je ostao nepovređen.

U nesreći je još pet osoba pretrpelo povrede.

-  M. K. je preminula od posledica povreda koje je zadobila u nesreći koja se dogodila u devet sati i 12 minuta - rečeno je iz Uprave policije portalu RTCG.

Automobil beogradskih tablica marke "BMW" vozio je Srećko Kovačević iz Beograda, a saputnik mu je bio maloletni D.K. (14) koji je lakše povređen. Svi povređeni prevezeni su u bolnice u Pljevljima i Nikšiću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija