• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.08.2015

16:56

VLASNIK OŠTEĆENOG MERCEDESA: Srbi, ne idite u Hrvatsku!

Balkan

VLASNIK OŠTEĆENOG MERCEDESA: Srbi, ne idite u Hrvatsku!

Podeli vest

Beograđanin M.R, kome su nepoznati vandali u Dubrovniku oštetili vozilo i ispisali neprimerene sadržaje, preporučio je svim Srbima da ne dolaze u Hrvatsku jer je, kako kaže, zbog proslave "Oluje" atmosfera ponovo pregrejana

 

 

- Bili smo ranije u Kuparima i na plaži Coral Cava beač na Babinom kuku i nismo imali nikakvih neugodnosti. Tamo je bilo još vozila iz Srbije i Crne Gore i nisam čuo da su imali problema - ispričao je mladić za Dubrovački vesnik.

Dodao je da je sa svojim prijateljima ranije bio i u Konavlima i na Pasjači, gde takođe nije bilo problema.

Oštećeni automobil marke "Mercedes" je, kaže, očevo vlasništvo i ne zna kako će on reagovati na štetu koja nije mala.

Kada je incident prijavio policiji došle su, kaže, dve patrole, a potom i treće vozilo s krim-inspektorima.

- Svi su bili ok i vrlo profesionalni, ali to neće rrešiti 2.000 evra štete, na koliko ju je u Trebinju procenio majstor - ispričao je M.R. 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska intenzivno radi na pronalasku počinitelja koji je juče poslepodne oštetio vozilo beogradskih registarskih tablica tako što je oštrim predmetom urezao natpise neprimerenog sadržaja.

Rekapitulirajući događaj M.R. kaže da će teško ponovo doći u Hrvatsku.

- Preporučujem svim Srbima da ne dolaze, jer je zbog proslave "Oluje" atmosfera ponovno pregrejana. Prijatelji u mojoj pratnji prvi su put došli u Hrvatsku i sve do incidenta su bili oduševljeni - naveo je on i dodao da zna da, kako je rekao, kretena svuda ima, ali su se devojke iz društva osećale neugodno dok su ih neki momci komentarisali u negativnom kontekstu.

- Devojske su se tresle i od straha su plakale dok su na parkingu čekale dolazak policije - naveo je Beograđanin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 8 godina

Kada vidite hrvatski auto, ne budite vandali i ne uništavajte tudju imovinu.Dovoljno da na prasini auta prstom napisete "Kazanj 2015"

miki

pre 8 godina

pa i nije mi te žao,a šta ćeš tamo.što nisu oštetili moj auto?

NAvojo

pre 8 godina

Priklet bio svako ko nosi ime Srbin (a ipak to nije).Dali je ovaj sad nesto shvatio? NIJE I nazalost puna je Srbija takvih maloumnika. Radijem se svakoj batino, koju dobiju oni koji ide u Ustasku da se provedu, treba vas tuci I unakaziti I vi opet nebi shvatili, a znate zasto, pa zato sto nemate PONOSA, jer ste kao svinje, bitno je puno korito, pa mozes I da ih pljujes

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija