• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Facebook

13.08.2015

09:18

USTAŠA GLAVAŠ OPET PROVOCIRA: A smeta li vam zločinac Tito?

Balkan

USTAŠA GLAVAŠ OPET PROVOCIRA: A smeta li vam zločinac Tito?

Podeli vest

Ratni zločinac iz Hrvatske Branimir Glavaš izgubio je nerve zbog lavine kritika na njegov račun posle objavljenih slika na kojima "cirka" Hitlerovo vino

 

 

Glavaš je ponovo na fejsbuku okačio fotografije sa vinom, ali ovog puta sa slikom Josipa Broza Tita, kojeg je nazvao jednim od najvećih zločinaca sveta!

- Smeta li vam vino sa imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u istoriji sveta? U Kumrovcu se prodaje crno i belo vino koje na boci ima sliku komunističkog zločinca Tita, a na etiketi piše da je proizvedeno od grožđa iz vinograda čiji je vlasnik bio Tito.  Živeli - besno je poručio Glavaš.

Suvišno je reći da je od "prijatelja" na fejsbuku ponovo dobio ovacije...

 

 

SMETA LI VAM VINO SA IMENOM JEDNOG OD 10 NAJVEĆIH ZLOČINACA U POVIJESTI SVIJETA?U KUMROVCU se prodaje crno i bijelo... Posted by Branimir Glavaš on Wednesday, 12 August 2015

 

Pre dva dana Branimir Glavaš se pohvalio fotkom iz svoje kuće u Lokoranu, na kojoj se vidi kako degustira"Fuhrerwein", vino koje je 1943. godine specijalno urađeno za 54. rođendan Adolfa Hitlera.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Шта је то вама такозваним хрватима ваш Тита лоше урадио?Ама,баш ништа!Прича се да ни кумровчани не верују да је њихов јер се од младости скитао по свету и живео на туђ рачун?Као радио је као мајстор у српској фабрици у Паланци?Тада је био још жив пословођа који је јавно тврдио да Тита није био тај!Аустроугарски каплар који се у Србији борио против наше војске постао вођа партизана.Да би он утекао одступницу су му бранили сељаци,занатлије и радници где је изгинуло њих 260!Да би Тита утекао са штабом из Ужица где је формирана ,,Ужичка република,, коју су немци растурили без и једног погинулог свог војника.Тита је са булументом дошао у ослобођену Србију и ојадио је да горе није могло.А да је још горе могло бити доказ је владавина црногорца Милошевића и његовог сатрапа прекодринског србина Шешеља!Од нас срба из Србије глупљег,наивнијег,припростог,наивног,кукавног ... Добро да не набрајам а могао бих то да чиним до ујутро какав смо народ!

Zoka

pre 8 godina

Dragomire, prijatelju, Ne želim komentarisati navode iz Tvog komentara, ali molim Te, daj se bar opismeni ili iskoristi neki put pravopis srpskog jezika. Osim što si definitivno ostraščen, definitivni si i nepismen.

Čiča

pre 8 godina

Što se Glavaša tiče tu se nema šta reći: bio i ostao ustaški fašista i smiješno je da i jedan ustaša ima nešto protiv Broza. Pa Broz je najveći tamanitelj Srba u istoriji i ako neko treba da ga mrzi onda su to Srbi.

Chica

pre 8 godina

Taj zlocinac vam je dao republiku ! I granice koje nikada niste imali !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija