• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2015

09:50

KOLINDA, GDE TI JE MUŽ?! Traži se suprug hrvatske predsednice

Balkan

KOLINDA, GDE TI JE MUŽ?! Traži se suprug hrvatske predsednice

Podeli vest

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović u javnosti se kontinuirano pojavljuje bez supruga Jakova, a predsednički par do januara je zajedno viđen svega nekoliko puta...

Upravo zbog toga uzbokurkali su se mediji u hrvatskoj, koji, poput index.hr, pitaju predsednicu gde joj je nestao muž!

- Najiskrenije, ni ja ne znam gde mi je sin. Čujem se s njim ponekad telefonom, ali ga ništa ne pitam, odrastao je on čovek, zna da se brine za sebe. Ja trenutno nisam u Rijeci, ne znam da li je Jakov možda tamo. Nemojte se ljutiti to je sve što mogu da vam kažem - rekao je za portal index.hr penzionisani profesor Ivo Kitarović, otac Jakova Kitarovića, supruga hrvatske predsednice.

Kolinda Grabar Kitarović i suprug Jakov od januara u javnosti su se zajedno pojavili tek nekoliko puta - u stranačkom sedištu dok su trajali izbori, nekoliko dana kasnije na svečanoj inauguraciji i nedavno na vojnoj paradi u Zagrebu.

Portparol kabineta predsednice Luka Đurić kaže da se radi o porodičnom pitanju na koje ne može da odgovori.

U Hrvatskoj je do sada pojavljivanje predsedničkog para u javnosti bila uobičajena stvar. Pokojnom predsedniku Franji Tuđmanu često je društvo pravila supruga Ankica, a tradiciju nastavili su i njegovi naslednici Stjepan Mesić i Ivo Josipović.

Prve dame aktivno su učestvovale u pratnji svojih supruga, bilo da se radilo o društvenim događanjima ili stranačkim obavezama.

Jakov Kitarović je navodno bio i u Kninu na proslavi Oluje, no mediji to nisu zabeležili. Trenutno je, prema nekim izvorima, sa decom u porodičnoj vikendici na Krku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JAO JAKOV JAO JAOOO

pre 8 godina

Ceo svet im se smeje sad su i sopstvene zene poceli da podvode.

asid

pre 8 godina

I naša donedavna predsenica Borisa redovno se pojavljivala bez muža!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija