• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti

30.08.2015

09:45

BUDVA: Bosanac došao da se oženi, a završio u zatvoru

Balkan

BUDVA: Bosanac došao da se oženi, a završio u zatvoru

Podeli vest

Građanin BiH Mustafa K. (51) uhapšen je u Budvi zbog lažnog prijavljenog napada i pljačke, saopštila je crnogorska policija

 

 

To je, međutim, samo polovina priče ovog čoveka iz Konjica, koji je završio u zatvoru, a došao je u Budvu da se oženi, pišu Vijesti!

Naime, Mustafa je preko fejsbuka pre mesec dana upoznao Budvanku, sa kojom se danima dopisivao i na kraju rešio da dođe na njena vrata od kuće da je zaprosi. Međutim, tamo ga je sačekalo razočaranje, jer se ispostavilo da "mlada" uopšte ne izgleda toliko primamljivo uživo kao na fotografijama na fejsbuku.

Razočarani Mustafa nije znao šta će, pošto je ostao bez novca da se vrati kući u Konjic, pa je otišao u policiju i prijavio da je napadnut, opljačkan, da mu je oteto 180 evra. Pošto je priča imala više rupa, inspektori su posumnjali da je reč o prevari, a kada su činjenice predočene Bosancu, on se branio rečima kako ga je udarila sunčanica, pa se dobro ne seća!

Na kraju je sve priznao i završio je u pritvoru u KP Spuž.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija