• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Facebook

07.12.2015

10:00

(VIDEO) CRNOGORCI DIGLI GLAS! Zapaljena zastava NATO pakta na jarbolu na Cetinju!

Balkan

(VIDEO) CRNOGORCI DIGLI GLAS! Zapaljena zastava NATO pakta na jarbolu na Cetinju!

Podeli vest

Zastava NATO pakta koja je nekoliko dana stajala na jarbolu na Cetinju, zapaljena je sinoć tokom noći, a počinioci su snimili svoju akciju koja je odjeknula u Crnoj Gori

 

 

Zastava Atlantskog pakta u crnogorskoj prestonici je okačena na jarbol na kojem je do sada bio Krstaš barjak, ponos Crne Gore iz ratova sa Turcima.

Ovo promovisanje NATO pakta nije se dopalo nekim Crnogorcima, a otprilike polovina se protivi ulasku u ovu alijansu, pa su rešili da sami uklone njegovu zastavu. Plamenom.

- Nakon što su, u neviđenoj demonstraciji ulizištva i gaženja po tradiciji Crne Gore, vlasti prestonice Cetinje, povodom dobijanja pozivnice za NATO, skinuli Krstaš barjak i stavili NATO zastavu, slobodni građani su uzeli stvari u svoje ruke. NATO zastave nema od noćas - napisao je na fejsbuk profilu novinar Marko Milačić.

I KINEZI PROTIV ULASKA CRNE GORE U NATO! Čunin: Pakt vodi politiku hladnog rata!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Geneve81

pre 8 godina

Dok Crna Gora ne resi problem sa one cetnicke bagre bice uvjek problema, a njima interesuje samo Rusija.

ivan

pre 8 godina

samo da sa sve vi crnogorci vratite u Cg i napustite nase fakultete , drzavne firme i bolnice pa ce vam biti sve OK

Geneve81

pre 8 godina

Isto vazi i za Srbe koji zive u Crnu Goru , necemo tolerisati cetnicku bagru !

vojvoda pavle djurišić

pre 8 godina

Istina i pravda pobediti mora, biće opet Srpska Crna Gora!!! Živeo četnički vojvoda Pavle Djurišić, komandant četnika Crne Gore!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Верујем у Васојевиће...Види се високо подигнут -"пламичак" слободе..!

Student

pre 8 godina

Posle ove "paljevine" NATO zastave, ostale idu na - " pola koplja"...!!

NOVYJOVY

pre 6 godina

hahahahahaaa.......a ja pročitao zastava albanskog pakta hahahahaa.... SMEJEM SE ALI TO JE TAKO BLIZU (gorki smeh)HAHAHAHAHA......POZDRAV ZA milu djukanovića

Novica Jovanovic

pre 6 godina

BRRRRAVOOOO BRAĆO !!!!!!!!!!!!! JOŠ SAMO ONOG mila ISPLJUVATI NA NEKOM JAVNOM TRGU ŠTO PRODADE CRNU GORU I POŠTENI NAROD !!!!! BILO KOMME!!!! SAMO DA BI ZAŠTITIO SVOJE KRIMINALNE RABOTE!!!!! DIŽI SE NARODE TE PROTRLJAJ OČI !!!!!!!!!!!!!! KAKAV VAS SLJEPAC PRODAJE BILO KOME ZA SVOJU KORIST !!!!?????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija