• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

07.01.2016

08:30

SAČEKUŠA ZA POGREŠNOG ČOVEKA! Portir u Budvi slučajno ranjen, napadač pogrešio metu?!

Balkan

SAČEKUŠA ZA POGREŠNOG ČOVEKA! Portir u Budvi slučajno ranjen, napadač pogrešio metu?!

Podeli vest

Budvanin Željko Stojanović (50), koji je u ponedeljak oko 17 časova ranjen u sačekuši, najverovatnije je upucan umesto druge osobe!

Kako nezvanično saznajemo, budvanska policija veruje da je maskirani mladić koji je ispalio tri metka u Stojanovića ispred zgrade čekao "jednu osobu iz beogradskog kriminalnog miljea"!

Do pucnjave je došlo ispred stambene zgrade u naselju Adok, blizu stadiona "Lugovi", gde je Stojanović radio kao portir. Prema jednoj verziji priče, maskirani napadač je trčeći prišao i ispalio tri metka u Stojanovića i zatim pobegao.

3 hica 
​ispalio maskirani napadač u Stojanovića

Naši dobro obavešteni izvori navode da istraga ide u dva smera. Jedan je operativno saznanje da je samo koji minut pošto je Željko Stojanović ranjen iz zgrade izašao muškarac koji se vodi kao bezbednosno interesantan.

- Sumnja se da je napadač imao informaciju da će taj muškarac, čiji identitet ne smemo još da otkrijemo, izaći ispred zgrade, ali ga je očigledno portir zbunio. Pošto je bio mrak, on je zapucao u pogrešnu metu - pojašnjava izvor iz budvanske policije.

Naš sagovornik, međutim, dodaje da drugi tok istrage ne isključuje mogućnost da je motiv napada na Stojanovića njegova prošlost. Kao što smo već pisali, Stojanović je bivši robijaš, jer je pre dve decenije iz nehata na Cetinju ubio svog prijatelja. Zbog toga je u zatvoru proveo oko deset godina.

PIŽONOV ZET UBIJEN U BUDVI! Likvidirali ga snajperom zbog svađe oko kokaina?!

Više državno tužilaštvo je juče podnelo krivičnu prijavu protiv NN lica zbog pokušaja ubistva Željka Stojanovića. U slučajevima kada je napadač nepoznat naša policija prošle godine nije imala baš najbolje rezultate.

Kako je saopšteno iz Uprave policije od 35 ubistava u pokušaju tokom 2015. godine do sada je rasvetljeno 28. U godini koja je za nama, u Crnoj Gori se dogodilo i 17 ubistava, a ubice nisu uhapšene u četiri slučaja.

- Tokom 2015. registrovano je smanjenje stope kriminaliteta za oko šest odsto u odnosu na godinu ranije. Od 17 ubistava počinjenih u godini za nama do sada je rasvetljeno 13, dok se na rasvetljavanju preostala četiri, kao i krivičnih dela iz prethodnog perioda, intenzivno radi i to se smatra prioritetnim policijskim aktivnostima. Tokom 2015. godine rasvetljena su tri ubistva počinjena u periodu od 2003. do 2014. - saopšteno je iz policije. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17