• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

02.02.2016

18:22

PAKLENA UČIONICA: Učenici sedmog razreda usred škole pretukli nastavnicu!

Balkan

PAKLENA UČIONICA: Učenici sedmog razreda usred škole pretukli nastavnicu!

Podeli vest

U splitskoj osnovnoj školi u ponedeljak je došlo do tuče između učenika i učenice sedmog razreda sa jedne i njihove nastavnice sa druge strane, piše „Jutarnji“

Kako se navodi, učenici koji su inače poznati po problematičnom ponašanju nastavnicu istorije su tukli rukama i nogama, a u odbrani je i ona njih udarala.

Lokalni mediji prenose da je u tuči na školskom hodniku „nastavnica izvukla deblji kraj“.

Direktorka odeljenja za prosvetu, kulturu, sport, informisanost i tehničku kulturu Nansi Ivanišević navodi da je od direktorke škole Mirjane Dodig dobila usmenu potvrdu o incidentu. 

„Iz razgovora sa direktorkom mogu potvrditi da je došlo do incidenta, odnosno sukoba dvoje učenika i nastavnice, nakon čega je došlo do povređivanja jedne osobe, ali detalje ne znam. Direktorka škola je preduzela sve mere i obavila razgovore sa nadležnim institucijama“, kaže Ivaniševićeva. 

Učenici koji su bili svedoci sukoba pozvani su da s roditeljima dođu u policijsku stanicu. 

Iz splitske policije nisu hteli da potvrde da je reč o školi u Dobri, s obzirom na to da je reč o maloletnicima, ali su potvrdili da se incident dogodio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Тако је то кад се 2 "Чобана" туку преко - "магарца"...Зна се, ко добије - батина...!!

UFOLOG

pre 8 godina

Gde su bili ostali učenici da brane nastavnicu i drugaricu? To je pitanje dana kada će i kod nas da se dogodi. To su zakoni EU kojoj mi tako silno težimo. Da ne smemo da udarimo sopstveno dete u cilju vaspitavanja, da nam deca budu delikventi i narkomani... To je udar na porodicu i porodične odnose koi su stubovi svakog društva. To je prava EU, tvorevina licemera i ništaka koja koristi i ucenjuje svoje članove pa i ostale koi to nisu.

Lala iz Banata

pre 8 godina

А што ми то одмах, некритички - прихватамо...? Што се "гузимо" тамо где нам није - место...? Зашто подржавамо "оне" који нас воде у нашу "пропаст"...?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija