• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

03.02.2016

06:51

TRAGEDIJA! OTIŠAO U SMRT ZBOG LJUBAVI PREMA MUSLIMANKI, ona odmah našla drugog!

Balkan

TRAGEDIJA! OTIŠAO U SMRT ZBOG LJUBAVI PREMA MUSLIMANKI, ona odmah našla drugog!

Podeli vest

Na pravoslavnom groblju Raduljevac u Okolici nadomak Prnjavora u utorak je sahranjen Predrag Dujaković Peđa (34), koji je u noći između nedelje i ponedeljka pronađen obešen u potkrovlju porodične kuće

Policija je uz prisustvo dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Prnjavor obavila uviđaj, a u šturom saopštenju je navedeno da je digao ruku na sebe, ne navodeći motiv. Ipak, sumnja se da je razlog bila višegodišnja ljubav prema devojci muslimanske vere, koja zbog protivljenja roditelja nije mogla biti krunisana brakom.

Od pokojnika su se oprostili mnogobrojna rodbina, prijatelji i poznanici. Od izvora upućenog u istragu, "Novosti" saznaju da Dujaković nije ostavio oproštajno pismo, koje bi sasvim razrešilo dilemu oko motiva samoubistva. Međutim, njegovi poznanici i komšije su znali na kakvim je mukama ovaj mladi par.

NAŠLA DRUGOG?

Jedan od stričeva Peđine devojke N. Ć., u izjavi za sarajevski list, nije opovrgao njihovu dugogodišnju vezu, ali je izrazio uverenje da su prestali da se zabavljaju pre izvesnog vremena. N. Ć. je u međuvremenu završila fakultet i, navodno, stupila u novu vezu.

- Pogotovo sada kada je došlo do tragedije, mnogi u Prnjavoru se prisećaju da su se Peđa i N. Ć. (28) zavoleli još pre više od 10 godina - kažu njihovi poznanici koji su želeli da ostanu anonimni. - Problem je u tome što na ljubav Srbina i Muslimanke, odnosno Bošnjakinje, njihovi roditelji nisu gledali blagonaklono.

Prema kazivanju naših sagovornika, njihova ljubav praktično je bila - polutajna! Ipak, mnogi stanovnici Prnjavora imali su prilike da ih zajedno vide na javnim mestima.

- Viđali smo ih ne samo u nekom od kafića gde je Peđa radio već i na, recimo, kupalištu reke Ukrine, u Kulašima - prisećaju se šokirani Prnjavorčani.

Kako se saznaje nezvanično znatno veći protivnici ove veze bili su njeni roditelji, iz prigradskog naselja Konjuhovci.

- Žao nam je Peđe. Znamo da ga je ona godinama mnogo volela, ali da svojim roditeljima nije smela da ga pomene - kaže nam jedna od komšinica N. Ć. - Navodno, oni su je i po deset dana u kuću zatvarali, ne dozvolivši joj da izađe u grad u bojazni da se ne bi sastala sa njim.

DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE U GRADINOVCIMA! Mali Sava slupao ocu auto, zbog straha od kazne PUCAO SEBI U GLAVU!

TUGA U PROKUPLJU: Supruga policajca izvršila samoubistvo!

Peđini roditelji, kako smo nezvanično saznali, nisu bili toliko protiv te veze da bi ga to nagnalo da digne ruku na sebe.

- Očito je, ipak, da su ljubavni jadi i čitava ta situacija teško uticali na njega, pa je postajao sve zamišljeniji i depresivniji - kažu poznanici. - O tome govori i činjenica da je pre dva meseca popio šaku tableta, pa su mu u poslednjem trenu život spasili lekari u banjalučkom Kliničkom centru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Да је ту било здравља и памети не би се убио!Да се убијеш због тога што то тамо неки не одобравају везу?Србин се оженио са такозваном муслиманком и ,ено,кажу,јадник има десет детета!О покојницима све најбоље?Заправо треба причати СВЕ НАЈБОЉЕ какви су требали да буду!Да се убије због ничега?МОЈА МОЛБА ... САМО НЕ ПОД ВОЗ?Машиновође после због тога имају страховите проблеме!Поред претпљеног шока и стреса гажење им остаје вечито у глави.А од полиције доживљавају право алтретирање јер они не знају ни своја правила а камоли железничка!

Ratko

pre 8 godina

Ne verujem da je ona odmah nasla drugog. Pre bih rekao da su je roditelji naterali na veridbu ili udaju da bi, po njihovom verovanju, spasli obraz. Tako muslimani rade.

Milance

pre 8 godina

Zalosno a nije moralo tako da bude.Od ljubavi se ne umire sem ako je neko labilna licnost.Da je to prava ljubav bila da njene strane,nikakva vera ni roditelji ne mogu da je sprece vec dragog pod ruku pa u drugi stan ili drugi grad.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija