• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

19.02.2016

12:55

ISTRAŽUJU I AMERIKANCI! Čovek pod imenom Irfan Idrizaj upozorio Crnogorce na bombu!

Balkan

ISTRAŽUJU I AMERIKANCI! Čovek pod imenom Irfan Idrizaj upozorio Crnogorce na bombu!

Podeli vest

Crnogorska policja tražila je od američkih kolega da istraže ko je osoba koja je u četvrtak posle 13 sati poslala informaciju da će na podgoričkom aerodromu u poneđeljak biti aktivirana eksplozivna naprava

- Moram ostati anoniman radi svoje bezbednosti ali u ponedeljak 22. februara će na Aerodromu Podgorica oko 15 časova biti aktivirana eksplozivna naprava daljinskim upravljačem. Molim da preduzmete mere kako ne bi došlo do tragedije i obavestite nadležne - piše u upozorenju koje je stiglo gotovo svim podgoričkim redakcijama.

Mejl takve uznemirujuće sadržine, osim na adresu medija, stigao je i Aerodromu Crne Gore. Kako Pobjeda nezvanično saznaje, radi se o lažnom mejlu.

Osoba na čije ime glasi mejl ne postoji u bazi podataka ni kao državljanin naše zemlje, niti u evidencijama raseljenih.

Ipak, policija je ozbiljno shvatila uznemirujuću sadržinu kojom se najavljuje velika tragedija, pa je služba koja se bavi sajber kriminalom odmah došla do određenih podataka. Utvrđeno je da je poruka stigla sa američkog servera.

Isto tako, utvrđeno je da pod imenom Irfan Idrizaj nema osobe u crnogorskoj bazi podataka, ali ne i da li zaista ovo upozorenje ima uporište.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija