• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2016

11:43

HRVATI U ŠOKU: Šešelj je slobodan, baš mu ništa nisu dokazali!

Balkan

HRVATI U ŠOKU: Šešelj je slobodan, baš mu ništa nisu dokazali!

Podeli vest

Hrvatski mediji su ostali u potpunom šoku posle odluke Haškog tribunala da oslobodi Vojislava Šešelja po svim tačkama optužnice

 

 

Naše komšije su sa velikim interesovanjem pratile izricanje presude vođi Srpske radikalne stranke, ali epilog sudskog procesa koji je trajao više od 12 godina, potpuno ih je šokirao.

- Šok u Hagu, Vojislav Šešelj je slobodan čovek! Pale sve tačke optužnice, vođi srpskih radikala baš ništa nisu dokazali - piše "Jutarnji list", kojem je presuda Šešelju udarna vest.ž

printscreen

U istom stilu piše i "Večernji list", dok "Index.hr" ima i izveštača iz Beograda, koji je izricanje presude čekao ispred sedišta SRS.

printscreen

 Vojislav Šešelj oslobođen je po svim tačkama optužnice. Ispred sedišta SRS-a u Beogradu prolomili su se urlici oduševljenja. Radikali se grle i ljube, novinari su pušteni da uđu u zgradu - piše izveštač "Indeksa".

I u ostalim zemljama bivše SFRJ vest o oslobađanju Vojislava Šešelja u Haškom tribunalu bila je udarna vest dana.

printscreen

 

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lala

pre 8 godina

Časno branio srbiju pred dželatima. Srpski heroj.

Posmatrac

pre 8 godina

Sudije koje su donele presudu su ljudi ojacane kosmicke svesti koji su potsvesno primili poruku od strane nebeskih autoriteta koja se slozila sa njihovim stavovima po pitanju tuzbe protiv Vojislava Seselja ( Univerzumski program " Plan spasa " ).Presuda oslobadjajuca je p r a v e d n a. Na planeti je proslo vreme proroka ( religija ) zavrseno.Sada je na planeti program prosvetljenja kroz i s t i n u, nauku i ucenje. Pocelo je vreme otkrivanja istina u Srbiji...

kiki

pre 8 godina

zelim da kazem ....ne zanima me politika........ Seki jos manje ali.............ZIV BIO STO GODINA VELIKI SRBIN BRAVO SEKI....

kiki

pre 8 godina

kada bi znao pravopis rekao bi tacke a tacke su zato da skratim komentar i da takvi kao ti nauce citati izmedju redova tocke ii tocak nebitno bitno je da je Seselj slobodan i da je konacno ovakvom odlukom suda iskazana pravda i da bi trebalo sada sve Srbe iz zatvora pustiti na slobodu svojom odbranom mislim da je Seselj Dr.Vojislav odbranio celu Srbiju i oprao obraz svoga naroda a ti i dalje pisi Tocke i Tockove

mikas

pre 8 godina

Neka crknu dusmani,hrvati ( namerno malo slovo ) da se pitaju,sve Srbe bi strpali u Hag.Paranoicna nacija,njima kolektivno treba psihijatar.

Dragomir

pre 8 godina

микас,неписмени ,микас,па појам хрват и србин се пишу малим словима!Ако си ти србин који мој пишеш писмом подмуклих енглеза?Погледај колико ти накарадно изгледа коментар?То исто важи и за коментар ,,јанко сараку,,!Зар не умете да инсталирате српску ћирилицу и latinicu pa birajte?A ne da čitamo komentar sa rečima dusmani,paranoicna,usima,ustastvo,pricamo ... I nemo' da me nervirate?

janko saraku

pre 8 godina

Pa Hrvatima bolje da se pokriju usima. I jos propagiraju ustastvo,klanje,ubijanje i tako dalje i tako dalje. A jos njihove ubice sto su izbegli sudjenja o tome da ne pricamo materijala ima nevidi se kraja. Ali danasnja pravda je spora ali dostizna polako.

ljubica

pre 8 godina

Veliko iznenadjenje za sve. Ali presvisnuce raznorazne Kandicke, Milicke, Pesicke i ostale od tuge. Da se one makar malo umire mogli su da mu daju neku godinu.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija