• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.04.2016

15:24

JOŠ JEDNA USTAŠKA PROVOKACIJA! Karamarko: U "Oluji" smo rekli šta mislimo o "velikoj Srbiji"!

Balkan

JOŠ JEDNA USTAŠKA PROVOKACIJA! Karamarko: U "Oluji" smo rekli šta mislimo o "velikoj Srbiji"!

Podeli vest

Vicepremijer Hrvatske i lider Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko izjavio je danas da je Hrvatska 5. avgusta 1995. godine u akciji "Oluja" objasnila šta misli o ideji "velike Srbije"

- Želimo dobre odnose sa Srbijom, ali moraju biti solidarni kada je u pitanju naš senzibilitet za ratne zločine i ratne zločince poput Vojislava Šešelja - rekao je Karamarko novinarima u Dubrovniku, preneo je Večernji list.

On je ocenio da je haška presuda lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju sramotna, a Šešelja nazvao "notornim ratnim zločincem i arlekinom, koji se svima smejulji i ceri u facu, a ima krvave ruke".

- Kakva velika Srbija? To se ne tiče samo njih i njihovih želja ili onih koji tako tamo misle, to je stvar hrvatskog naroda koji je rekao šta misli o velikoj Srbiji i pokazao to i 5. avgusta - rekao je Karamarko.

Podsetimo, u zločinačkoj akciji hrvatske vojske "Oluja", avgusta 1995. godine, iz Hrvatske je proterano više od 250.000 Srba, dok je više hiljada njih mučki pobijeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbo

pre 8 godina

Ovi bre katolicki Srbi mnogo mrze nas pravoslavne Srbe, neznam koji im je ...

Marcco

pre 8 godina

Evo ja sam solidaran... boli me i KARAmarko i KITArevićka za njihov senzibilitet.

sanja

pre 8 godina

Kako Hrvati znaju da pricaju o zlocinima srba, a o svojim zlocinima cute, Pitam se sta je Gotovina i ostali ...Da ih je sramota.Toliko mrznje iz Hrvatske da je strasno...Nema vecih nacionalista i fasista od Hrvata...

zoki

pre 8 godina

Vidi glupsone da ti nije Nato pakta bilo ti bi danas Srbe gledao u Zagrebu te ćuti i nelomoti.

Darko

pre 8 godina

Imate granicu koja nije prirodna Necete je moci u buducnosti sacuvati Zato se i plašite Srbije

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija