• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.04.2016

18:57

RUSIJA UPALILA ALARME: Balkanu preko nemira u Skoplju preti ukrajinski scenario!

Balkan

RUSIJA UPALILA ALARME: Balkanu preko nemira u Skoplju preti ukrajinski scenario!

Podeli vest

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je sve političke snage u Makedoniji da krizu u zemlji rešavaju mirnim sredstvima i upozorilo da korišćenje "ukrajinskog scenarija" preti destabilizaciji Balkana

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je sve političke snage u Makedoniji da krizu u zemlji rešavaju mirnim sredstvima i upozorilo da korišćenje "ukrajinskog scenarija" i "inspirisanje državnog prevrata spolja" preti destabilizaciji u Makedoniji i na Balkanu u celini.

RUSIJA ZABRINUTA ZBOG MAKEDONIJE: Nemiri u Skoplju po ukrajinskom scenariju?!

- Korišćenje 'ukrajinskog scenarija', nelegitimne akcije i državni prevrat inspirisani spolja prete dubokim potresima u Makedoniji i destabilizaciji Balkana u celini- navodi se u saopštenju ruskog MSP.

(VIDEO) ANARHIJA U SKOPLJU: 12 uhapšenih, povređen novinar, zapaljen predsednikov nameštaj!

U saopštenju se navodi da je makedonska opozicija "ponovo postala instrument za eskalaciju" unutrašnjeg političkog konflikta, sa podrškom spolja, sa ciljem da propadnu vanredni izbori 5. juna, koji su "jedini demokratski legitimni izlaz iz duže krize".
 

(VIDEO) NEMIRI U SKOPLJU: I treću noć ispred Sobranja letele kamenice i baklje!
 

Rusko MSP je podsetilo da je njihovo održavanje usaglašeno prošlog leta, uz aktivnu saradnju EU i SAD, i ocenilo da Zapad treba da se pridržava dogovora i preuzetih obaveza.

- Pozivamo sve političke snage i predstavnike međunarodne zajednice da poštuju put rešavanja situacije u Makedoniji mirnim sredstvima uz poštovanje dejstava i odluka legitimnih vlasti i rukovodstva Makedonije - navodi se u saopštenju.

IVANOV NE MARI ŠTO SKOPLJE GORI: Abolicija ostaje, a ko je neće neka mu se obrati lično!

Moskva takođe smatra da je nedozvoljena destabilizacija osetljive situacije u Makedoniji, koja je uslovljena složenom etnokonfesionalnom strukturom zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
logicno

pre 8 godina

jedino resenje da zaustave priliv izbeglica u evropu je ovo....

Sale

pre 8 godina

Svaku krizu u svom dvoristu "Zapad" seli na drugu stranu. Potom, angazuje svoje kapacitete i eto profita. To se zove globalizacija, neke integracije i sl.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija