• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2016

16:25

DODIK: Organizujemo kontramiting na dan protesta opozicije!

Balkan

DODIK: Organizujemo kontramiting na dan protesta opozicije!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će istog dana kada opozicija u RS bude organizovala proteste zbog teškog socijalno-ekonomskog stanja, vlast organizovati kontramiting

On je rekao da su opozicione strake "izdajnici, koji nisu dobrodošli u Republiku Srpsku".

- Tog istog dana, u isto vreme i mi ćemo organizovati proteste, jer imamo razloga da kažemo da su oni svojom izdajničkom politikom na nivou BiH doveli RS u ovu situaciju, u kojoj jeste - kazao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Opozicione stranke, okupljene u Savezu za promene, najavile su da će sredinom maja organizovati demonstracije zbog teškog socijalno-ekonomskog stanja i kašnjenja isplata boračkih dodataka i ostalih budžetskih obaveza prema ugroženim kategorijama stanovništva.

MILORAD DODIK: Idem na otvaranje Ferhat pašine džamije!

Dodik je naveo da će RS izvršiti sve svoje obaveze, "kada bude osigurala finansijska sredstva", a da je sve ostalo "ujudurma opozicije".

Predsednik RS je istakao da vlast čini sve da budžet bude likvidan, dodavši da se vode pregovori s Vladom Srbije i Mđunarodnim monetarnim fondom (MMF) koji bi trebalo da dugoročno stabilizuju budžet.

- Sve ostalo je deo opozicione ujudurme, da bi se stvorila predstava o tome kako u RS nešto ne funkcioniše. U RS funkcioniše sistem, budžet, Vlada i nemamo tu problema - rekao je Dodik.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljubisa

pre 8 godina

Živio Mile,srpski narod i Republika Srpska sa majkom Srbijom.

Ali Šele

pre 8 godina

za proteste gladnog naroda u RS krivi Bošnjaci koji najverovatnije organizuku proteste ili je kriv zapad,jer Dodo nije kriv što je opljačkao spopstveni narod i uništio bankarski sistem RS pa i čitave BiH.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija