• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2016

19:22

DODIK OTVORIO DUŠU: Nisam govorio kod džamije jer nisu podigli zastavu Srpske!

Balkan

DODIK OTVORIO DUŠU: Nisam govorio kod džamije jer nisu podigli zastavu Srpske!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas da je turski premijer Ahmet Davutoglu poslao "neoosmanske poruke" na otvaranju banjalučke džamije Ferhadije i time poručio Srbima da Turska ne odustaje od mešanja u unutrašnje stvari u BiH

- Juče smo imali priliku da vidimo da premijer turske vlade u ostavci nije oklevao da pošalje neoosmanske poruke, da uputi poruke koje idu nesumnjivo u pravcu toga da nama Srbima kaže da Turska ne odustaje od mešanja u unutrašnje stvari u BiH, da smatra da je to njihovo prirodno pravo- rekao je Dodik novinarima u Kozarskoj Dubici, prenela je Fena. 

To je, ocenio je, jasna poruka svima u RS da moraju da jačaju svoje institucije. 

DODIK: RS pokazala opredeljenost za mir!

On je istakao da nije održao govor na otvaranju obnovljene Ferhat-pašine džamije u Banja Luci, jer je, kako tvrdi, odbijen zahtev da na ceremoniji bude postavljena i zastava RS. 

Dodik smatra da je zastava trebalo da bude postavljena "jer se sve i odvijalo na prostoru RS". 

SKANDALOZAN GOVOR DAVUTOGLUA U BANJALUCI: Turska je ovde bila i biće zauvek!

Za Dodika je važno i da se Srbi drže zajedno, bez obzira na najavljene proteste opozicije 14.maja u Banjaluci, a prisustvo opozicionara na komemoraciji u Donjoj Gradini vidi kao znak da su i oni svesni važnosti očuvanja srpskog identiteta. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Viktor

pre 7 godina

Nije mi jasno, zbog čega su vlasti RS-a pustili ovog turčina da dođe u B Luku...

gago m

pre 7 godina

МОРАЛИ су пустити оног турског човечуљка (и физички и морално!) исто као и папу,земљотрес и остале елементарне непогоде ...

Lala iz Banata

pre 7 godina

...А ДАНАК У КРВИ...није ни споменуо! А то је оно што данас у тој јебеној турској једино им и вреди...! Остало климаво и слинаво.... Кривиного и рахитично до зла Бога....- "раса малих паса"...!!

ljubisa

pre 7 godina

falko,falko sajsi mi ga malko kao i mom bratu Lali iz Banata..

ljubisa

pre 7 godina

Dodik se popišao na turskog orangutana....živio Mile i RS,Srbija i Rusija....

dobri

pre 7 godina

ovi kometari pokazuju koliko ima joş inbicila na ovim prostorim

ja

pre 7 godina

Turci je napravili prije 500 godina,turci za njenu obnovu dali 2 mil.eura.U kakvim vi iluzijama zivite??A Dodik jedne izjave daje za BiH novine,jedne za srpske..Pitate li se kako to sve i jedna moguca crkva u Sarajevu stoji tamo gdje je bila prije rata,tokom rata i nakon rata??Zasto ni jedna jedina nije zapaljena??

ljubisa

pre 7 godina

stoji prazna balvane jedan...kako bi bilo da u Sarajevo dodje Žirinovski i održi govor upola radikalan kao što je održao onaj devetoglavić u Banja Luci..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija