• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.05.2016

22:16

DODIK U ISKUŠENJU: Otkazaćemo miting, ako ga otkaže i opozicija

Balkan

DODIK U ISKUŠENJU: Otkazaćemo miting, ako ga otkaže i opozicija

Podeli vest

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je danas da je sa punim razumevanjem primio pismo patrijarha srpskog Irineja i da je, shvatajući patrijarhovu poruku, spreman da otkaže zakazani miting, ukoliko to učini i opozicija, preneli su banjalučki mediji

Dodik, koji je i predsednik Republike Srpske, kazao je da želi da izrazi svoju zahvalnost patrijarhu na upućenom pismu i za iskazanu brigu za srpski narod u Republici Srpskoj. 

- Saglasan sam da su srpskom narodu potrebni dijalog i sloga, jer se našoj razjedinjenosti najviše raduju oni koji nam ne žele ništa dobro- istakao je Dodik.

DODIK: Organizujemo kontramiting na dan protesta opozicije!

On je poručio da je spreman otkazati najavljeni miting, ukoliko to učini i opozicija, prenosi RTRS.

- Ukoliko i oni pristanu da to učine, na taj dan sam spreman, umesto mitinga, organizovati sastanak lidera svih političkih stranaka iz Republike Srpske, kako bismo sva razmimoilaženja rešili kroz dijalog i na taj način zajedno doprineli jačanju, a ne slabljenju Srpske- rekao je lider SNSD-a.

DODIK POZVAO GRAĐANE: Dođite na miting "Srcem za Srpku"!

Patrijarh Irinej je uputio pismo političarima u Republici Srpskoj u kome ih je pozvao da otkažu okupljanja zakazana za 14. maj i zamolio da rešenje za sve nesuglasice, probleme i sukobe traže u bratskim razgovorima.

Patrijarh je uputio predsedniku SNSD-a Miloradu Dodiku, lideru SDS-a Mladenu Bosiću, predsedniku DNS Marku Paviću, članu Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, predsedniku PDP Branislavu Borenoviću, predsedniku SP Petru Đokiću, predsedniku NDP Draganu Čaviću i svim ostalim političkim liderima u Republici Srpkoj pismo u vezi sa najavljenim mitinzima za 14. maj, prenosi RTRS.

DODIK OTVORIO DUŠU: Nisam govorio kod džamije jer nisu podigli zastavu Srpske!

DODIK: Garantujem da na mitingu neće biti incidenata!

DRAMATIČNO UPOZORENJE LAZANSKOG: Nameštaju nemire u Srpskoj, da zbace Dodika i isteraju Ruse sa Balkana!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ali Šele

pre 7 godina

koja podlost od Dode pa opozicija je prva zakazala proteste, a on naknadno kontra mitnig, pa svima je jasno ko radi protiv građana RS i ko hoće da izazove nerede, g.patrijarh na izbornim kampanjama bio je uz Dodu i dao mu podršku kao i sada, licemer i čuvar kriminalne vlasti

ljubisa

pre 7 godina

ti i paraziti kao što si ti su jedina podlost i opasnost po srpski narod,RS i Srbe uopšte...nisu Muslimani,nisu ni zapadni pacovi,jer da ste imalo ljudi ne bi soroš i bagra mogli za male pare da vas potkupe ne bi se dešavalo ovo što se trenutno dešava sa srpskim napaćenim narodom...

Gojko

pre 7 godina

Milošević je takođe organizovao kontra mitinge...

Dera

pre 7 godina

Nema tog s.anja koje politicari nemogu da naprave !!! Ajd ovako , razmak izmedju mitiga 24 casa , a da ne diste i oko toga pravili problem izvlacite slamku , prosto , ali posteno . Zar da vas ovi od napolje navuku da krvavite brat - brata

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija