• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/vjesti

13.05.2016

15:17

(VIDEO) HAOS U SKUPŠTINI CG! Poslanici Demokratskog fronta vređali Đukanovića, umalo izbila tuča!

Balkan

(VIDEO) HAOS U SKUPŠTINI CG! Poslanici Demokratskog fronta vređali Đukanovića, umalo izbila tuča!

Podeli vest

Na današnjem zasedanju Skupštine Crne Gore umalo nije došlo do tuče između premijera Mila Đukanovića i poslanika Demokratskog fronta Branka Radulovića i Janka Vučinića....

Kako se može videti na snimcima objavljenim na internetu, pomenuti poslanici najpre su psovali i vređali crnogorskog premijera, a zatim i nasrnuli na njega.

Inače, sednica Skupštine Crne Gore završena je samo što je počela, pošto su poslanici Demokratskog fronta izlazak premijera Mila Đukanovića za govornicu dočekali skandiranjem "Milo, lopove".

Đukanović im je na to odgovorio: "Bravo, kreteni".

Nakon toga proglašena je pauza, ali je Radulović sa mesta potpredsednika Skupštine nebiranim rečima vređao premijera.

Radulović se naginjao ka premijeru koji je bio dva metra od njega, a Đukanović mu je poručio: „Dođi, dođi".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 7 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah!!!!!!!!\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Е, ко се задњи смеје... ПОСЛЕДЊИ се - смеје...?!

blagoje supic

pre 7 godina

Nista cudno mrznja bila mrznja i ostala.Major Djurisic bi odavno komandovao demokratskom CG da nije ovih izdajnika.

Hercegovina Novi

pre 7 godina

Pri debati za usvajanje prvog budžeta Crne Gore,jedan glavešina je izjavio da će glasati za budžet, jedino ako se budžet lično pojavi na sledećoj sednici.Ovi "duvanski" Srbi, što su za sitnu lovu umislili da prevodom na italijanski(montenegro) mogu svi postati rodjaci Armaniju.Ime nacije što im izmisli nazovi Broz(poljski jezuita) 1945.godine,sastoji se od dve srpske reči i oznaka je za geografski pojam.Znači isto što i Crnotravac,Šarplaninac Šumadinac,Zlatiborac...!!!!! Kanjoš Macedonović iz Budve je Srbin,a radnja iz istoimene pripvetke je iz 1423.godine.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Црногорци - кршни момци...?! - Ђекна још није...А кад ће...Не зна се....?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija