• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

13.05.2016

23:28

ČLAN DODIKOVOG SNSD: Opozicija širi dezinformacije da smo otkazali miting u Banjaluci!

Balkan

ČLAN DODIKOVOG SNSD: Opozicija širi dezinformacije da smo otkazali miting u Banjaluci!

Podeli vest

Predsednik teslićkog Opštinskog odbora SNSD-a Dragan Bogdanić rekao je Srni da su simpatizeri opozicije iz ove opštine pokušali da dezinformišu građane tako što su delili letke na području Teslića na kojima piše da je otkazan subotnji miting vladajuće koalicije u Banjaluci

Bogdanić je naveo da je reč o pokušaju opozicije da zbune građane koji su spremni da podrže institucije Republike Srpske na mitingu "Srcem za Srpsku - Stop izdaji!".

(FOTO) EVO DOKAZA! Soroš plaća proteste u Banjaluci koji bi mogli da dovedu do krvoprolića!

- Leci su za sada podeljeni u selima Čečava i Blatnica, a očekujemo da će ih u toku noći deliti i u gradu. Opozicija zna da će se u Tesliću okupiti između 1.200 i 1.500 stanovnika koji će podržati miting, pa su zbog toga odlučili da šire dezinformacije - kaže Bogdanić.

On je dodao da su leci, na kojima piše da je miting vladajuće koalicije u Republici Srpskoj - SNSD-DNS-SP otkazan, našli i na društvenim mrežama.

Uprkos svim pokušajima opozicije, na izborima u oktobru će se videti ko je spreman da vodi opštinu Teslić i ko voli Republiku Srpsku, a ko želi da je uruši, rekao je Bogdanić.

DODIK: Organizujemo kontramiting na dan protesta opozicije!

DODIK POZVAO GRAĐANE: Dođite na miting "Srcem za Srpku"!

BOSIĆEV ODGOVOR NA DODIKOV PREDLOG: Iluzorno očekivati da odložimo miting!

STEFANOVIĆ: 120 osoba iz Srbije sprečeno da ide u Banjaluku na mitinge!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija