• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

23.05.2016

12:31

HTEO DA SE UBIJE ZBOG DEVIZNE ŠTEDNJE! Sarajlija pretio da će da skoči sa zgrade!

Balkan

HTEO DA SE UBIJE ZBOG DEVIZNE ŠTEDNJE! Sarajlija pretio da će da skoči sa zgrade!

Podeli vest

Jedan muškarac popeo se danas na krov zgrade ambasade Slovenije u Sarajevu, tražeći da mu Slovenija odmah isplati 60.000 konvertibilnih maraka (oko 30.000 evra) stare devizne štednje u Ljubljanskoj banci

Muškarac je pretio da će skočiti sa zgrade ambasade, ali su vatrogasci uspeli da ga povuku sa ivice krova, javili su sarajevski mediji.

Vatrogasci su ispod zgrade postavili dušek, ako odluči da se baci sa zgrade.

On se na zgradu slovenačke ambasade u Sarajevu popeo sa transparentom na kojem je ispisano: "Hoćemo našu deviznu štednju odmah i sad. Slovenija nas je pokrala, a sud je to potvrdio".

Prema pisanju medija, Slovenija po osnovu stare devizne štenje gradjanima BiH duguje više od 600 miliona evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Voja

pre 7 godina

Ja ga podrzavam u zahtevima i neka ne silazi dok se zahtev ne ispuni Sa kojim pravom da oduzmu coveku tako lako njegov tesko steceni novac

Pavlović Dušan

pre 7 godina

Nažalost to se i kod nas dešava. Ta Ljubljanska banka je ojadila preko 100.000 ljudi. Slovenci su prvi rasturili Jugoslaviju. Bezzakonito su zatvorili i blokirali granicu SR Jugoslavije, znali su preko njihovih vojnih funkcionera, pre svega Staneta Broveta koji je jop uvek bio u Generalštabu, da su naši mladi vojnici bez municije, pucali su na njih. I sada ta banka funkcioniše pod nazivom NLB Nova ljubljanska banka. Dvadeset pet hiljada Srba u Sloveniji nema ni lične karte a penzije im nisu ni isplaćene. U stvari jesu, u minimalnim iznosima. Za to vreme ovde funkcioniše preko 800 slovenačkih firmi, a oni i dalje su priznali Kosovo, glasaju za to da su Srbi napravili genocid u Srebrenici, dižu ruku u UNESKU za to da šiptari preuzmu upravu nad našim spomenicima kulture, dižu ruku u Olimpijskom komitetu da se šiptari prime u Olimpijski komitet i FIFA. Za to vreme mi ćutimo, podnosimo i sramno se ponižavamo. Tako je i taj jadan čovek iz Sarajeva pomislio da će mu neko vratiti novac. Briga njih. Neka se baci. Važno im je da je novac ostao kod njih

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija