• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2016

08:49

(VIDEO) UMALO TRAGEDIJA NA PROTESTIMA U SKOPLJU! Automobil uleteo među demonstrante, VOZAČ PRIVEDEN!

Balkan

(VIDEO) UMALO TRAGEDIJA NA PROTESTIMA U SKOPLJU! Automobil uleteo među demonstrante, VOZAČ PRIVEDEN!

Podeli vest

Pristalice građanskog pokreta "Protestujem" ponovo su sinoć zatražili na protestu u Skoplju potpuno ukidanje odluke o aboliciji funkcionera obuhvaćenih istragom zbog afere "Prisluškivanje", kao i ostavku predsednika Ðorđa Ivanova

Tanjug

Protest je počeo kao i obično ispred zgrade Specijalnog javnog tužilastva gde je aplauzom dočekan kombi Šarene revolucije čiji razglas je korišćen tokom šetnje. Vozač kombija je kasnije priveden a potpom pa pušten, prenosi portal Plus.Info.
 

Tanjug

Građani su večeras farbom obojili fasadu Ministartva pravde i narodnu kancelariju predsednika Ivanova.

Tokom protesta došlo je do incidenta kada je jedan automobil uleteo u u kolonu okupljenih građana što je izazvalo njihov revolt, prenosi portal Plus.info. Povređenih nije bilo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BRANKO

pre 7 godina

Dobro ljudi, da li iko normalan moze da pomisli da su se Makedonci DIGLI zbog nekakve abolicije o prisluskivanju !? Briga obican svet za takve stvari u vremenu prezivljavanja. Da je u pitanju neki zakon iz socijalne sfere, pa "ajde i da se izadje na ulicu, ali ova farsa je vec na pocetku smrdela i bila smesna !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija