• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

02.06.2016

00:22

OD OVOG NEMA LUĐE: Srbi pomoću zemaljskih odašiljača spremaju masovno umno porobljavanje Hrvata!

Balkan

OD OVOG NEMA LUĐE: Srbi pomoću zemaljskih odašiljača spremaju masovno umno porobljavanje Hrvata!

Podeli vest

Hrvatska akademska zajednica domovine i dijaspore objavila je na svom sajtu šokantan tekst u kojem, uz pomoć "kvazi dokaza" tvrdi da se "četničko-sotonski monstrumi iz Srbije izgrađenim sistemom zemaljskih odašiljača širom Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije spremaju za masovno umno porobljavanje"

Naime, u pomenutom tekstu se navodi da je kopiranje "nevidljivih" moždanih talasa jednog čoveka – na mozak drugog čoveka tehnologija koja se danas naziva "EEG kloniranje", kao i da je Srbi već dugo godina primenjuju kako bi "klonirali i pokorili" pojedince u Americi, Kini, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Rusiji i EU.

- Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i "vladanja svetom" ubrzano nastavljaju na području bivše Jugoslavije, odakle je sve krenulo 1990 godine sa svesno planiranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom da potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć "kloniranih vođa" uspostave "regionalnu silu - Veliku Srbiju" - navodi se u tekstu.

Autori navode da će Srbi svoj naum ostvariti pomoću izgrađenog sistema zemaljskih odašiljača, kojim se spremaju za masovno "umno porobljavanje" ljudi, njihovo "masovno iseljavanje" ili "masovno razboljevanje sa smrtnim posledicama" ili "masovno ubijanje“ kako bi ostvarili navedeni plan.

U celu ovu suludu priču, autori pomenutog teksta uvukli su i Nikolu Teslu, po čijem se nacrtu, kako tvrde, planira napraviti neprobojni štit koji bi Srbe štitio od svih vrsta napada i oružja.

Takođe, u tekstu se izražava zabrinutost time što se sve više ljudi iseljava iz Hrvatske, a kao glavni krivac za to navodi se Srbija, koja "uz pomoć EMP naprave nastavlja sa nezavršenim ratnim etničkim čiščenjem na području Hrvatske i BiH".

- Osim detektovanja i eliminisanja UDB-aških kadrova koji uz pomoć EMP naprave ozračuju mlade da se iseljavaju, potrebno je one koji se žele iseliti podvrći dijagnostičkom pregledu uz pomoć DIACOR i MBR sistema jer bi kompjuterska dijagnostika jasno naznačila da se tu radi o otežanom energetskom protoku.

Blokadama i unesenim ili umanjenim teleportovanim elementima utiče se na impulse, podstiče se da se isključi svest, a u program uma i podsvest ubacuju se novi impulsi koji utiču na um i svest da napustite sve i krenete u nepoznato - detaljno se objašnjava u ovom tekstu i dodaje da se na takav način "drže pod umnom kontrolom sudovi i sudije da ukidaju presude i preinačuju ih po željama nalogodavaca presude, oslobađaju kriminalce a osuđuju i zatvaraju nevine, pogotovo branitelje domovinskog rata".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Не - "Поробљавање" ....ПОБОЉШАВАЊЕ, то Вам спремамо...!!

mikas

pre 7 godina

Dakle...ha ha ha ...nemam komentar,koliko su odlepili kao nacija.Pocinjem da ih zalim.

DusanNS

pre 7 godina

Masovnim ubicama se pričinjavaju masovna ubistva. Nešto se ozbiljno dogodilo sa ovim pokatoličenim srbima i potpuno su bez razuma skoro ceo vek. Sasvim je izvesno i jasno da postoji sistem koji Srbe, koji više nisu ni za šta, konvertuje automatski u hrvate i tako oslobađa srpski korpus. Nije ni Tesla ni srpski haarp već Nebesa.

don kihot

pre 7 godina

Dal se ovo neko za*ebava, il` to smisli umobolna glava? Dal` Hrvati stvarno poludiše, il đavoli mozak im popiše? Razum im je mržnja oduzela, smeje im se vasiona cela! Jasenovac, Jadovno, "Oluja", u srcu im kao ljuta guja, mržnjom im je duša obuzeta, tu im stoji već hiljadu ljeta- Uvek biće samo tuđe sluge, sitne duše koje mrze druge!!!

mica

pre 7 godina

To je nesto, ako se secate kao u 90 tim godinama, kada je slovenacka stampa pisala da Srbi imaju neku vrstu otrova koja deluje na nacionalnoj osnovi i u skolama truju siptarsku decu, a srpskoj nista. Ovi su odlepili.

mirno spavaj nano

pre 7 godina

ne bojte se,ni vi ni Bosanci. Ovo radi samo na ljudima koje imaju Um.\n

Peca

pre 7 godina

Tačno u pravu su .evo Seselj je već počeo sa kolindicom a pre tog je upropastio Haski tribunal. Kad bude upropastio Kolindicu taj opasni čovek će da krene na ostale postene fasiste nebi li i njih upropastio

Tako znači

pre 7 godina

Tako znači, hvala što mislite da smo genijalci. :) Nas su častili vaši prijatelji Milosrdnim anđelom, neka počaste i vas. Onda ćete i vi ovo moći. Ne zove se džabe Milosrdni anđeo. I Japan su počastili 1945. LITTLE-BOY-om , i njima dobro ide. Vidite,fine nazive za operacije uvođenja "demokratije" i dodao bih, daljinskih odašiljača.

Stevan

pre 7 godina

Prvo sto mi pada na ovu srpsku pamet: - Pritisnem dugme,Kolinda se skine...par sati kasnije donese mi kafu i parce torte..i cuti ... hehehe ... Tesla je nase oruzje hehehe

cope

pre 7 godina

Al nas provalise, svaka im je na mestu. A taman sam krenuo hrvaticama da ugradjujem...\n

miro123

pre 7 godina

Ovi su zaista bolesni.Mržnja stvara umsku degenerativnost i čudovište od čovjeka.Pomozi im Bože da dođu pameti.

Zoka

pre 7 godina

Ovi su stvarno kopirali sebi moždane talase i to kokoški, ovaca, a neki možda čaki moždane talase kišnih glista.

Mihajlo

pre 7 godina

Izgleda da funkcioniše. Mozda i kod Informera proradi pa objave.

crni

pre 7 godina

Verovatno ce Srbi biti krivi zbog prirastaja hrvata, ali to je vec njihov problem. \nU strahu su velike oci\n\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija