• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2016

15:47

DODIK PORUČIO OPOZICIJI: Najavljeni protesti u Prijedoru politikanstvo najveće vrste!

Balkan

DODIK PORUČIO OPOZICIJI: Najavljeni protesti u Prijedoru politikanstvo najveće vrste!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da najavljeni protest opozicije u Prijedoru povodom prodaje državnog kapitala Rudnika železne rude "Ljubija" predstavlja "politikantstvo najveće vrste"...

- Oni su, ako je već u pitanju privatizacija, 900 preduzeća prodali za 20 miliona maraka, a sada su našli da pričaju o tome - rekao je Dodik novinarima u Istočnom Sarajevu.

On je naveo da se radi o "kompleksnom pitanju", dodavši da je RŽR "Ljubija" privatizovan u vreme vlasti sadašnje opozicije.

DODIK: Srbija da stane iza RS u svim okolnostima!

- Data su gotovo kraljevska ovlaštenja Mitalu koji je imao pravo da upravlja bez ikakvih odnosa sa državom - rekao je Dodik.

Prema njegovim rečima, utvrđeno je da je Mital oštetio RS za značajan iznos zbog razlike u ceni koje su ostvarivali u okviru povezanih lica i da je taj predmet na sudu.

- Poreska uprava je to našla i naravno da smo tražili da se to naplati - kazao je Dodik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Класна борба пролетаријата и буржоаззије у Српској долази у најгори могући час - када јој се "ради о опстанку"...?! Гадно време... .. погано...XXI век...!

vlada

pre 7 godina

Da je ozbiljna opozicija, državotvorna i hrabra, ne bi smela ni u jednom segmentu da ti ospori bilo šta! Nije sporno, da bi moglo bolje na unutrašnjem planu, ali u ovom trenutku to ostaje za mnogo mirnija vremena! Jedino ste Vi g. Dodik sposobni da sačuvate kredibilitet i dostojanstvo Rep. Srpske! Imate apsolutnu podršku Srbije i srpskog naroda, imate i opravdanu nadu za opstanak! Živeli!

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija