• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2016

21:25

KARAMARKOV MANEVAR: Podnosi ostavku da bi obezbedio podršku famoznih 76 poslanika!

Balkan

KARAMARKOV MANEVAR: Podnosi ostavku da bi obezbedio podršku famoznih 76 poslanika!

Podeli vest

Hrvatski vicepremijer i predsednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je vrhu te stranke da će podneti ostavku na mesto u Vladi, tvrdi "Jutarnji list" pozivajući se na izvore iz HDZ

"Jutarnji" saznaje da HDZ veruje da će Karamarkova ostavka pomoći u prikupljanju 76 glasova koji su im potrebne za sastavljanje nove Vlade.

PUPOVAC NEZADOVOLJAN KARAMARKOVIM IZBOROM: Zdravko Marić nije najbolji kandidat za mandatara!

Zagrebački dnevnik tvrdi i da će predsednik HDZ-a dati ostavku bez obzira na odluku Poverenstva za sukob interesa. 

Karamarko će navodno to učiniti nakon što Poverenstvo za sprečavanje sukoba interesa objavi svoju odluku oko afere "Drimia", odnosno, o poslovanju Karamarkove supruge Ane s konsultantom MOL-a Jozom Petrovićem.

"Jutarnji" tvrdi da im je ovu informaciju danas potvrdilo više izvora iz HDZ-a, a tu opciju je, po ovom dnevniku, spominjao i sam Karamarko dan ranije na sednici Predsedništva HDZ-a.

NOVA ETAPA POLITIČKE KRIZE U HRVATSKOJ: HDZ sprema mandatara, Orešković nema nameru da se povuče!

"Karamarko je odluku, saznajemo, saopštio i partnerima iz Domoljubne koalicije sa kojima je danas u sedištu HDZ-a održan sastanak", navodi "Jutarnji".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija