• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

15.06.2016

14:43

(VIDEO) HIT IZ BUDVE! Recepcionar dobio otkaz zbog plesa na radnom mestu!

Balkan

(VIDEO) HIT IZ BUDVE! Recepcionar dobio otkaz zbog plesa na radnom mestu!

Podeli vest

Recepcionar iz Budve Aleksandar Bojović (19) dobio je otkaz sa radnog mesta, zato što se na fejsbuku pojavio snimak kako pleše na radnom mestu, sa slušalicama u ušima

 

 

Bojoviću je sam sebi "smestio", jer je snimak skinuo sa nadzornih kamera i podelio sa prijateljicom, a on je dalje "otplovio" društvenim mrežama dok nije stigao do direktora hotela.

- Plesao sam jedne noći dok sam bio u noćnoj smeni kad skoro nikoga oko mene nema, a snimak sam slučajno našao dok sam pregledao video nadzor i tražio nešto drugo. Drugarica me je ubedila da ga podelim s prijateljima, ali to nije ostalo među nama. Snimak je dospeo na fejsbuk, zbog čega mi je najavljeno da će mi plata biti smanjena deset odsto. Međutim, kako je buknulo interesovanje za snimak, danas sam dobio otkaz. Potpuno sam svestan da sam pogrešio, ovo je bilo neprofesionalno zbog čega čak i sam rekao da treba da me otpuste. Izvinjavam se poslodavcu još jednom - rekao je Aleksandar za CdM.

Pravo je pitanje, da li je ovo, po vama, toliki greh da se dobije otkaz?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 7 godina

pozitivno je igrati, zabavljati se.....ako nije u skladu sa nekim standardima tog hotela (mada cisto sumnjam da takav hotel ima standarde), opomene se covek....

Doktor

pre 7 godina

Da je spavao isto bi dobio otkaz ... Ne moses udovoljiti poslodavcu...

milan

pre 7 godina

Pravi poslodavac, menadzer i lider, je dobio najbolji promotivni mix, dobar hotel, jos bolja usluga, zadovoljni radnici na poslu, sto bi Cotler rekao 4P, a bez para.\n

drsgo mqrkovic

pre 7 godina

ako je trenutak opustenosti zs otkaz onads oni sto kradu su zs giljotinju.\n

jo

pre 7 godina

smatram da se ovom moglo progledati kroz prste ALI isto tako mi ne bi bilo svejedno da sam u hotelu, spavam, a pored recepcionera sa slusalicama u usima koji plese i nema pojma sta se desava oko njega moze da prodje ko god hoce i ode bilo gde.....

Biljana

pre 7 godina

Poslodavac treba da je srecan da ima zadovoljnog radnika koji igra na poslu

vladimir

pre 7 godina

mlad si druze i treba da igras. neki drugi poslodavac ce te sigurno angazovati bez brige samo igraj

robin

pre 7 godina

Neke norme treba postovati.Ocito mu ne treba posao.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija