• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.07.2016

12:26

USTAŠA BI OPET U SRB! Keleminec uprkos sudskoj zabrani poziva na protest protiv antifašista!

Balkan

USTAŠA BI OPET U SRB! Keleminec uprkos sudskoj zabrani poziva na protest protiv antifašista!

Podeli vest

Predsednik Autohtone hrvatske stranke prava (AHSP) Dražen Keleminec je, uprkos šestomesečnoj zabrani suda da dolazi u Srb, danas i zvanično pozvao na protest protiv obeležavanja 75. godišnjice antifašističkog ustanka u tom mestu, u sredu 27. jula

U pozivu objavljenom na internet stranici stranke, koji je potpisao Dražen Keleminec, pozivaju se "pravaši, branitelji i dragovoljci Domovinskog rata, Hrvatice i Hrvati" da 27. jula dođu "na protestni skup protiv veličanja četničkih zločina i veličanja agresije na Hrvatsku".

"Vraćamo se u Donji Srb!", stoji u pozivu u kojem se obaveštava da je "Srb Hrvatska, i da će tako i ostati", te podseća da je "Domovinski rat svetinja".

Uobičajeno poziv je potpisan sa tradicionalnim ustaškim pozdravom: "Za dom spremni".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Daanijel

pre 7 godina

Za sve jim vratit nazad krmat ustaska izmisljena nacija GMO drzava i nacija od vatikana nasilno stvorena nacija ... Dogodine u kninu i vukovaru samo da se rijesimo srbskih izdajnika i komunista...

SRBin

pre 7 godina

Eto koliko su ono nista bez nas! Pa mesto u hrvatskoj se zove Srb i oni bi da ga okupiraju i uniste spomenike koji su vezani za antifasisticku borbu i to ne samo srba. Smeta im sve sto ima veze sa SRBima. A da mu promenite ime, ali bezveze bi bilo da se zove Hrv, ko neka bolestina hahaha.

vida

pre 7 godina

kada su se tako okomili na srbe zasto im ne bojkotujemo njihove proizvode u srbiji ,sve im treba vratiti nazad.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija