• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji.hr/Informer.rs

04.08.2016

15:25

DRAMA NA PLAŽI U NEUMU! Verenike odnela struja, spasioci ih pronašli tek posle par sati, srećom ŽIVE!

Balkan

DRAMA NA PLAŽI U NEUMU! Verenike odnela struja, spasioci ih pronašli tek posle par sati, srećom ŽIVE!

Podeli vest

Letovanje dvoje verenika iz Bosne i Hercegovine u Neumu umalo se nije završilo tragično

Zahvaljujući brzoj intervenciji Granične policije Bosne i Hercegovine avantura Osmana Hogića i  Emine Renkli završila je bez težih posledica.

Kako smo i pisali, službenici Jedinice granične policije Neum, u saradnji sa službenicima Policijske postaje Neum, spasili su u ponedeljak dve osobe u Neumskom zalivu.

Otkriveni su detalji kako se sve dešavalo. Naime, mladi verenici su otišli na plivanje, a nakon dva sata, mladićeva majka, s kojom su stigli na plažu, uznemirena je pozvala policiju. Službenici Jedinice granične policije Neum, u saradnji sa službenicima policijske uprave Neum, odmah su reagovali na dojavu.

Nakon kraće potrage pronašli su kupače u vidno iznemoglom stanju na sredini Neumskog zaliva.

- Dvoje kupača koje smo spasili bilo je u životnoj opasnosti jer se nalazilo u sredini Neumskog zaliva, gde su ih odnele morske struje i onemogućavale im da doplivaju do obale. Struje su ih udaljavale od obale. Uprkos plivanju prema obali, bivali su sve dalje od nje - kaže Ante Šutalo, načelnik sektora Granične policije u Neumu.

Navodi kako je iz razgovora s Eminom i Osmanom, nakon spašavanja, saznao kako su hteli da preplivaju zaliv.

Turisti su precenili sopstvene mogućnosti. Upravo to je razlog većeg broja intervencija Granične policije u letnjem periodu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija