• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

05.08.2016

16:55

(VIDEO) USTAŠKA BAGRA ZAPALILA SRPSKU ZASTAVU! Haos u Kninu, Hrvati orgijaju dok trobojka gori!

Balkan

(VIDEO) USTAŠKA BAGRA ZAPALILA SRPSKU ZASTAVU! Haos u Kninu, Hrvati orgijaju dok trobojka gori!

Podeli vest

Srpska zastava zapaljena je u Kninu u Hrvatskoj, gde se slavi vojna akcija "Oluja" u kojoj je iz te zemlje proterano više od 250.000 Srba

Nakon što su pripadnici IX bojne HOS-a jutros pred očima policije veličali zločinački ustaški režim, u popodnevnim satima nastavilo se neprimereno ponašanje.

Grupa mladića i devojaka je uz taktove Tompsonove pesme, na oduševljenje prisutnih zapalila srpsku zastavu. U prvom planu je mladić bez majice koji na stolu pokušava da zapali srpsku zastavu.

(JEZIVI VIDEO) EVROPO, POGLEDAJ OVO! Ustaše divljaju po Kninu, ORI SE "ZA DOM SPREMNI"!

To mu nije pošlo za rukom pa mu je neko u pomoć priskočio bakljom.

Zastava je planula, a to je izazvalo oduševljenje prisutnih, mahom mladića i devojaka.

Pogledajte video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbin iz knina

pre 7 godina

Opet ce da se zaviori srpska zastava sigurno u srpskom okupiranom kninu Dzaba je palite ustase!\n

DRmrPR

pre 7 godina

Vidi ti da se viori u Pristini.jos koji dan viori se u N Pazaru i N Sadu..a za Knin ipak je to Naucna Fantastika.Oluja vas je ponjela na Trakotorima.

Larr

pre 7 godina

Sta cekate? Svake godine govorite da cete doc ahhahah. Samo nastavi sanjati

Alo bre

pre 7 godina

Zini da ti kažem !. Ako misliš da si rekao nešto ironično, onda si se zajebao, nisi, rekao si glupost.

Andjelko

pre 7 godina

samo mozete da palite zastavu i da nam p********** !!\nSrbija je nebeski narod...\n

Alo bre

pre 7 godina

Jeste!, i to ne odobravam, najviše zato što neki dođu iz neke vukojebine pa mi brukaju Srbiju. Inače pošto sam 1941 pobegao sa ocem i majkom od ustaša (zapravo vratio) onda ti je jasno šta mislim o kroasanima. Odvratni smrdljivci genetski deformisanih umova (većina).

vojvoda šešelj

pre 7 godina

pa i ja palim redovno njihovu pa ne besnite nešto

vera

pre 7 godina

Samo idioti imaju takvo nenormalno ponašanje, mora da si jedan od njih.

zoro

pre 7 godina

cak ni zstavu nisu ustanju da upale. gov*na selacka!\n

zoro

pre 7 godina

Obicne pijandure!! Toje evropa ! jeb**i onaj koji primi tamo. istisu oni svi, Samo maske imaju Ali polako i te maske pocinju pojedini skidati... Srbijo !!! udri brigu n\'a veselje. videcse uskoro svacije... !! Pa njihovo😉\n\n

Wallter

pre 7 godina

Lepu poruku je ova omladina poslala u svet.Iz toga i takvog "sjemeništa" odgajaju se budući čuvari domovine.Ne kažem sličnih ekscesa je bilo i kod nas ali kod njih je to konstantno i prećutno odobreno od vlasti.Tu se vidi omladina ali sa strane i aplauzi podrške od prekaljenih"ujaka".Jadna je to država kojoj je rok trajanja ograničen i koja se kvari iznutra.Vreme pr olazi,smrad postaje sve jači.???

Bengurion

pre 7 godina

HR pucanstvo mentalno zavedeno ili mentalon Pomracenje. Haaa...SAD i EU /NATO vodi rat do poslednjek HR podledajte HR zrtve u Syri, Lybi, Ukraina, Afganistan i jos druge SAD poligone. Samo vi HR slavite Oluju a za par godina kako i sa kim imate da slavite???? nista nije vecno a vi sve manje vas imma ..........

SasaV

pre 7 godina

Ovima se niti rodjena majka obradovala nebi,pogotovo ovaj mali na kraju snimka...

Nesha

pre 7 godina

E da mi je njihov mozak na jedan dan pa da odmorim ko covek.\n

nada

pre 7 godina

Mamum li ti ustasku dodji u Srbiju ako si hrabar !!!!!!!!!!! pacove jedan - bede ostaju bede celoga zivota !!!!!!!!!!!!

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Nada : ti trebas da se udas za Hrvata ili Albanca , jedino tako neces vise psovat.

SuverenaAnonimka

pre 7 godina

Iz Hrvatske je proterano 1 000 000 Srba od 1991-1995 ! STOP dezinformaciju

petar123

pre 7 godina

prvo rehabilitacija draže stepinca šešelj pali hrvatsku zastavu sada pale srpsku na orgijanje ide orgijanje ali budimo objektivni odakle je orgijanje krenulo

Miki

pre 7 godina

Pa lepo ovi videli voijvodu Seselja pa i oni malo pale zastave! Ali ovi to rade na evropskom nivou nema sta! E moja UNIJO EVROPSKA jadna si da jadnija ne mozes biti! STOP EU!!!

Krajišnik CH

pre 7 godina

draga bračo i sestre upravo mozete da se uverite po ko zna koji put, kakav je to narod! ako nam u miru tako misle, šta nam tek misle u ratu?! zapitajte se svi vi, koji idete kod njih na more, održavate kontakte sa njima, ženite vaše sinove i udajete kćeri za njih i gostite ih u vašim domovima u srbiji, zapitajte se dobro i budite svesni da vam ni jedan od njih nikada nije, niti ce vam ikada bilo sta dobro doneti u vasem životu, koliko god to na prvi pogled ne izgledalo tako! budite svesni da će nas taj narod prvom ukazanom prilikom (naravno uz veću silu) vojno napasti i pokušati da izvrši pokolj nad nama! zato apelujem na našu vladu, da im uvede sankcije i vizni režim, postavi žicu i kamere kao mađari, protera njihove firme i povrati okupirano pp zemljište po vojvodini i svede svu saradnju na minimum! jer sa njima nikada nećemo biti na čisto, dok neko nekoga ne istrebi!

Srb in

pre 7 godina

Sve si Srbine dobro rekao ali za početak naš narod mora učiniti i ono najmanje, da bar ne kupuje njihove proizvode i ne ide u njihove prodajne lance.. Kupujmo domaće, ja lično to radim vec dve godine i sve da je usraški proizod DUPLO jeftiniji, šanse nema da ću ga kupiti.. Naši političari ne smeju više biti toliko potkupljivi i obezbeđivati njihovim firmama nesmetan prolaz na naše tržište.. Moramo se vec jednom opametiti... I da, drzati se istinske braće Rusa i naoruzavati se.. Svakakva se vremena spremaju.. Pozz braćo Srbi gde god da ste

branko1

pre 7 godina

Palite debili naše zastave .Mi ne palimo zastave ,mi opaljujemo vase hrvatice-Severina,Badrićka,Karabatićka,......a opalićemo I vas,jer volimo da opaljujemo debile

nada

pre 7 godina

Dobro je sto postoji snimak tako da policija moze identifikovati ovu bagru ukoliko im bilo kada noga kroci na srpsko tlo . Sve to pokazuje da su neandertalci bili kulturniji narod od ovih huligana koje je pogresna majka zadojila !!!!!!!!!!

HRVAT

pre 7 godina

Svaka mu cast sti je zapalio...Sad kokodacete kad vam se pali zastava a kad Seselj pali onda nista.....e nece bree kako ste zamisljali...KNIN JE USTASKI I AMEN\n

MAMA CECA

pre 7 godina

Ti sto si se nazvao hrvatom ti si obican iskompleksirani degenerik .....proci ces kao onaj albanac sto je kidao i skakao da polomi krst....kretenu Bog je velik...spokoj donosi svim dobrim dusama a ti imbecilu setices se mojih reci kad te stigne Boziji sud.....tiha voda breg polako roni....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija