• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/index

05.08.2016

19:52

USTAŠE IZA REŠETAKA: U Kninu uhapšena dvojica Hrvata zbog paljenja zastave Srbije!

Balkan

USTAŠE IZA REŠETAKA: U Kninu uhapšena dvojica Hrvata zbog paljenja zastave Srbije!

Podeli vest

Hrvatska policija uhapsila je dvojicu muškaraca koji su danas u Kninu zapalili srpsku zastavu, saznaje index.hr.

Prema nezvaničnim informacijama koje je ovaj hrvatski portal dobio iz tamošnje policije, zbog paljenja srpske zastave privedeni su muškarci stari 44 i 27 godina.

Navodi se da policija utvrđuje i okolnosti oko pevanja ustaških pesama od strane pripadnika devetog bataljona (bojne) HOS-a.

(VIDEO) USTAŠKA BAGRA ZAPALILA SRPSKU ZASTAVU! Haos u Kninu, Hrvati orgijaju dok trobojka gori!

Isti portal je ranije preneo da je grupa mladih Hrvata uz taktove pesme Marka Perkovića Tompsona, na oduševjenje prisutnih, zapalila srpsku zastavu.

Navodi se da je najpre jedan mladić pokušao da zapali srpsku zastavu, ali pošto mu to nije pošlo za rukom priskočio mu je u pomoć neko neko sa bakljom.

(JEZIVI VIDEO) EVROPO, POGLEDAJ OVO! Ustaše divljaju po Kninu, ORI SE "ZA DOM SPREMNI"!

Zastava je planula, a to je izazvalo oduševljenje prisutnih, mahom mladića i devojaka, navodi portal.

Uz konstataciju da je proslava i veličanje vojno-policijske akcije Oluja potpuno pala u drugi plan, hrvatski portal je naveo i da je prethodno danas sramotni incident izazvao deveti bataljon kada je, marširajući ulicama Knina, pevao ustaške pesme i uzvikivao ustaški pozdrav "Za dom spremni".

HRVATSKA SLAVI ZLOČIN! Šahovnica na kninskoj tvrđavi


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 7 godina

Ne verujem u tacnost informacije, cisto laziranje.

ZN

pre 7 godina

... muškarac star 27 godina? Taj je imao šest godina kada se desilo etničko čišćenje. Au, ala ih lepo uče. Eto nama nove generacije mrzitelja. I još neko priča o pomirenju na ovim prostorima. Pa ti se neće smiriti dok i poslednje srbe ne isteraju, a onda će verovatno juriti one pokatoličene jer su srpske krvi. Nego dajte da mi i to malo preostalih lepo dovedemo ovde, da mirno žive i rade i da im ne bude žao ako pri tom nešto izgube, jer će i onako jednog dana sve da im otmu...

Laza Lazarevic

pre 7 godina

Na zalost, to je surova istina... Nema tamo Srbima zivota. Bolje da im Srbija pomogne da se svi ovde skuce nego da cekaju novo klanje u prvom sledecem ratu... Sa tim neljudskim sojem nema zivota... Berlinski zid i neka gamad uziva u svojoj ustasiji...da ih ne gledamo i ne cujemo vise...

dragan

pre 7 godina

.....ko jos u to vjeruje.....pa vrana vrani ne vadi oci

sandinisti

pre 7 godina

Беже од свог српског порекла у лаж, усташтво и сатанистичке баханалије.

golas

pre 7 godina

to je najvise sto mogu da urade,da zapale zastavu,a ovi i ako su uhapseni vec ujutru ce biti kod svojih kuca!

HRVAT

pre 7 godina

kad se otrijezne sutra..bit ce slobodni ljudi sa medaljom oko vrata.....Ustase su vlast i nema zatvora za Ustasen

sasa

pre 7 godina

Dajte nam njihova imena i adrese izbacite pa da ih kulturno obrazujemo

drina

pre 7 godina

nepostoji kazna u hr za paljenje srpske zastave,dobiće izvinjenje ta dvojica i biće pušteni.ujutru će srbija da kupuje janu,cedevitu,ronhil,dukat jogurte kao da ništa nije billo u idei.idite na hr more nosite novac tamo i vratite se razbijeni glava i auta.hrvati su ostvarili sve u životu što su hteli.neznaju srbi šta hoću.

ne palite zastave

pre 7 godina

I to je nesto . Kad je Seselj palio hrvatsku zastavu, svi su aplaudirali i to jeprensila i TV

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija