• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

12.08.2016

21:34

(FOTO) SVETSKA ZVEZDA SVRATILA U KOMŠILUK! De Niro otvorio Sarajevski filmski festival!

Balkan

(FOTO) SVETSKA ZVEZDA SVRATILA U KOMŠILUK! De Niro otvorio Sarajevski filmski festival!

Podeli vest

Svetska glumačka zvezda Robert De Niro je u kratkom govoru večeras otvorio Sarajevski filmski festival (SFF), za koji je naveo da je "rođen tokom mračnih i opasnih vremena"

Portal klix.ba prenosi da je De Niro podsetio je da je 11. septembra 2001. godine napadnut njegov grad Njujork, nakon čega je on u znak otpora osnovao "Trajbeka filmski festival" i dodao je da je "počastvovan što otvara festival u Sarajevu".

Direktor SFF Mirsad Purivatra je, predstavljajući De Nira, kazao je da je on poseban gost kojeg je upoznao na "Trajbeka filmskom festivalu" u Njujorku.



- Počastvovan sam i nadam se da će (De Niro) uživati u Sarajevu kao ja u Trajbeki - dodao je Purivatra.

Ovogodišnji SFF, koji traje od 12. do 20. avgusta, u okviru 18 festivalskih programa, predstaviće 223 filma iz 61 države.

ROBERT DE NIRO dobitnik Srca Sarajevo za životno delo!

De Niro je uoči otvaranja 22. izdanja SFF večeras prošetao "crvenim tepihom" i prema navodima bosanskog portala, "nesebično svoje vreme izdvojio za brojne fanove koji su mu tražili autogram".

- Srećan sam što sam ovde. Čast mi je što sam pozvan. Bio sam zainteresovan da dođem ovde. Pitali su me više puta i ja sam obećao da ću doći. Doveo sam svoje dvoje dece i želeo sam da to dožive sa mnom - poručio je De Niro koji je priznao da nije gledao nijedan film iz BiH, "ali da bi to želeo".



Slavni holivudski glumac i najveća zvezda ovogodišnjeg SFF srdačno je danas dočekan u Sarajevu, gde su ga ispred restorana Vinoteka dočekali brojni mediji, fotoreporteri i građani. 

De Niro je prvi dobitnik specijalne nagrade Počasno srce Sarajeva za životno delo, koja će mu biti uručena večeras.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
edi

pre 7 godina

normalno da je čuven...i najbolji je..pitajte Željka Joksimovica ili Nikolu Đurićka i druge srbijanske glumce,...

dragan

pre 7 godina

oni nisu srbijanski nego srpski glumci...i uzalud vi i hrvati insistirate na toj podeli srpski i srbijanski...jadni,jos samo vam je to ostalo...svi smo mi srbi..i sa ove i sa one strane Drine i samo je pitanje vremena kad cemo se spojiti...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija