• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin/informer

22.08.2016

19:02

USTAŠKO LUDILO TRESE DOMOLJUBE: Srbija priprema vojnu agresiju na Hrvatsku!

Balkan

USTAŠKO LUDILO TRESE DOMOLJUBE: Srbija priprema vojnu agresiju na Hrvatsku!

Podeli vest

Hrvatska koalicija POMAK, koju čine HSP, HČSP, Obiteljska stranka i Akcija za bolju Hrvatsku, upozorava na „moguću srpsku agresiju“, prenosi Hina

- U zadnje vreme pojačala se srbijansko – jugofašistička agresija na hrvatski narod i Republiku Hrvatsku, koja, uostalom, desetlećima nije prestala, samo je menjala oblike i sredstva.

Naše institucije su već priznale da postoji „pravna agresija“, „kulturna agresija“, „diplomatska agresija“, „medijska agresija“, pa nije jasno koja još treba da bi naša Vlada i predsednica Republike shvatili da se radi o agresiji kojoj nedostaje samo onaj vojni deo, no nismo sigurni da i on nije već pripremljen te da je u toku - navodi se u saopštenju hrvatskih desničara.

JOVANOV: Pored fašizma, Hrvatska podržava i terorizam!

- Na žalost institucije Republike Hrvatske, umesto da brane hrvatski narod, optužuju hrvatski narod za zločine koji nisu počinjeni, podmećući mnogostruko žrtve Jasenovca i negirajući Jasenovački logor od 1945-1948 i 1948 pa do najmanje 1952., prećutkuju laži o Jadovnom, optužujući domoljubni pozdrav „Za dom spremni“, ne reagujući na optužbe o Alojziju Stepincu, podilazeći velikosrbima grube nasrtaje na Domovinski rat i njegove junake, otimanje kulturnog blaga i dr.- ističu u Pomaku-u, prenosi portal Index hr.

HRVATSKA JE 100% USTAŠKA! Pale sve maske, Zagreb pokazao pravo FAŠISTIČKO LICE!

U svom saopštenju Pomak poziva predsednicu Hrvatske i institucije, da „odlučno i argumentirano odgovore na nasrtaje velikosrba, koji su na vlasti u Republici Srbiji i Republici Srpskoj“...

VULIN: Ne očekujemo da Hrvati budu antifašisti, al bar ne bi trebalo da se hvale fašizmom!

USTAŠE NAČISTO POLUDELE! Još 500 SRBA Hrvati TAJNO stavili na poternice zbog navodnih zločina!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

За крст часни и слободу златну.

Ali Šele

pre 7 godina

zar se ovi nisu postrojili na Ravnoj gori, nekako mi uniforme iste

ljubisa

pre 7 godina

opet ovaj balavan...kako tebi da se objasni da je četnička armija jedina priznata od strane zapadnih zemalja za vrijeme drugog svijetskog....

Miso

pre 7 godina

Sta mozete ocekivati od ustase nego da i dalje bude ustasa.Hrvatska nacija je u evropi odradila sto niko nije, bez ikakve osude,postali su etnicki najcistija drzava u evropi.Ima u Hrvatskoj i casnih ljudi,ali velika vecina je fasisticki nastrojena,a i nemaci fasisti nisu mogli smisliti zlocine gnusnije od onih ustaskih.Na zalost mislim da se nece smiriti dok ne dobiju po g.....

magda

pre 7 godina

Sava prokopovic-Zar ti ne umes nista pametnije da kazes nego ponavljas jednu istu recenicu.\n

nikola

pre 7 godina

ja ne znam sto se daje prostor ovim budalama, pa njih ni u familiju ozbiljno ne shvacaju

magda

pre 7 godina

Konacno vas je sustigla BOZJA KAZNA za sve sto ste uradili SRBIMA.Vidim da vas polako ali sigurno zahvata sve vece ludilo pa sve vise  upadate u PARANOIDNU SIZOFRENIJU.To vam je bozja plata koju ste zasluzili.U sve vecem broju cete oboljevati a ludnice i psihijatrijske bolnice bice vam tesne.Ici cete po ulicama i udarati glave u stubove i bandere,dok se sami ne poubijate.Takva i slicna sudbina ceka svakog ciji je otac,deda i pradeda ucestvovao u pokolju neduznih srba.AMIN!!!\n

Benjamin

pre 7 godina

Postovanim Gradjanima NDH! Ponasanje maloumne manjine Hrvackog Pucanstva je nocno pomaceno a vecina Hrvacgog Pucanstva NE podrzava te Barbare. Ti stete ugled NDH a DNA od 91 otsto Hrvata je naucno dokazano Pravoslavnog porekla Konventirali u Katolike deo empajerove filozofije koja se vekovima sprovodi za medjusobnim ratovima genocida. Upita te se?

deftones

pre 7 godina

ovaj sto je napisao prvi komentar takvi se kriju u misiju rupu takvih heroja ima puno batali ti kome je rat doneo dobro

mosa

pre 7 godina

Fasisti dobili drzavu pa neznaju sta ce ca njom nikad nisu ni bili drzavtvoran narod vec poltroni , konjusari i genocidna olos.

mile

pre 7 godina

Vi ste i zasluzili , i treba da imate stah , koliko ste zla naneli sbima jevrejima i romima , i koliko ste pobili dece .

DS

pre 7 godina

Najvece ustase i koljaci su pokatoliceni Srbi,njihovi preci su bili olos i otpad srpskog naroda,kukolj u zitu koje muci i mucice ih pogana savjest dok god postoji ijedan Srbin. I za tu bolest nema lijeka.

Aleks

pre 7 godina

Ovi su definitivno prolupali i presli sve granice u svojoj smrdljivoj mrznji.\n

Miloš

pre 7 godina

Tako su hrvati izmišljali 91. lažne priče da četnici hoće napasti hrvatsku, a to im je unaored opravdanje da ispane da je srbija započela, to oni žele rat.

terapeut

pre 7 godina

u hrvatskoj sve junak do junaka , maloumna gomila fasista bedaka nahranjenih americkim govnima , bez amerike ne bi imali ni govna da jedu a kamoli da se brane .

marko

pre 7 godina

U pravu su sto se plase, i treba da se plase. Onaj ko zgresi zivi u strahu da mu se sve vrati. Mi srbi nemamo takav strah. Hocemo samo svoje.

posavski vuk

pre 7 godina

Prizivaju ono sto bi im i trebalo napraviti.sad nema Milosevica da nas zaustavi.I danas zalim sto nas nije pustio da zauvjek ocistimo te srpske prostore koji su zagadjeni klerofasizmom..al DACE BOG da dodje i taj dan da se dekontaminira i taj dio srpsek zemlje koji je trenutno pod okupacijom

Lala iz Banata

pre 7 godina

Омиљена хрватска реторика - замена теза...!! Стално се понавља на идентичан начин...Чим их мало притиснете ДОКАЗИМА, они одмах крећу са опробаном реториком... "Српске жртве су били кољачи"...а не Миле Будак и Фра Мајсторовић... Тако говори ОЛОШ који нема политички став осим фашистичке патолошке мржље према свему што припада - Хришћанској православној вери...Оно што их највише пече и боли - то је српска Светосавска Част, коју они немогу никада да досегну...А и како би...кад душе своје одавно продадоше Сотони... Који их очекује са осмехом...И трља руке од задовољства..."Имаће меса"..!

DR Gane

pre 7 godina

E ujaci , zaboravili ste na sportsku agresiju. A tu vas deljemo gde stignemo , a i dalje ćemo !!!!

Dragan

pre 7 godina

Ovaj majmun je naređao sve moguće aresije jedino je zaboravio VATERPOLO I KOŠARKAŠKU AGRESIJU!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija