• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

27.08.2016

16:32

NI CRNOGORCI NE ĆUTE MILANOVIĆU! Medojević: To je bivši Srbin, bivši antifašista, proizvod UDBE!

Balkan

NI CRNOGORCI NE ĆUTE MILANOVIĆU! Medojević: To je bivši Srbin, bivši antifašista, proizvod UDBE!

Podeli vest

Funkcioner crnogorskog Demokratskog fronta Nebojša Medojević imao je šta da kaže na šovinističke ispade bivšeg premijera Hrvatske Zorana Milanovića

 

 

Milanović je u svojim izjavama vređao Srbe, Srbiju i BiH, a komentar na to imao je i Medojević, poslanik u parlamentu Crne Gore.

- Zoran Milanović, bivši premijer Hrvatske, bivši socijaldemokrata, bivši antifašista, bivši partizan, bivši Srbin. Klasičan proizvod Udbe - napisao je na tviteru Nebojša Medojević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomas9d

pre 7 godina

Uh, učini mi se da ja kazao da je zoki već bivši,

XXL

pre 7 godina

On je klasičan produkt idiotluka - samo ponašanje mu je takvo.

zemunac

pre 7 godina

Ако је бивши онда неће дочекати изборе, ја тако разумео Медојевића, а можда и неће?

crni roko

pre 7 godina

Prevedeni u osamnaestom veku za dva dzaka kukuruza.Lukavi Ouroboros je za cetiri generacije napravio monstrume(konvertite), od Radica,Starcevica,Milosa,Budaka,Artukovica,Milanovica,Petrovica,Dragojevica,Dedica,Zmajevica,Pejakovica.......Franjevci su im isprali mozgove i naucili da mrze svoju sliku u ogledalu,jer vide Srbina pred njma."Gle kako je cupav,gle kako je dlakav.......Takvi smo mi Srbi zato nas i svrbi.

deda Raša

pre 7 godina

Izdao je Srpstvo, antifasiste, Udbu, izdace i Hrvate cim mu se ukaze prilika. To je do sada naj veca podguzna muva.

jovan

pre 7 godina

ma ko .ebe milanovica ustasu kome je on bitan moze samo da nam duva

Daniel Dimitrov

pre 7 godina

Dajte bre ljudi ,umesto sto ga grdimo treba mu podignemo spomenik na Terazijama,ako ispuni svoja obecanja. Nema EU,jer ce nas blokirati,nema ni NATO-a.....milina bozija Samo nastavi Igore Srbija je uz tebe,iako si retard

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija